KOTA BHARU - Muryidul Am Pas, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata, Pas sentiasa  bersikap pintu terbuka untuk bermuzakarah dengan sesiapa sahaja termasuk Umno.
 
Malah katanya, beliau bersetuju jika ia muzakarah dengan Umno dalam masa terdekat untuk menyelesaikan pelbagai isu, namun bergantung kepada parti berkenaan untuk merealisasikan hasrat tersebut.

“Muzakarah adalah fitrah manusia untuk menyelesaikan sesuatu perkara dan saya sendiri mengamalkan sejak dulu lagi, saya bersetuju jika ia diadakan dengan (dengan Umno),” katanya kepada pemberita selepas mesyuarat Exco di Kota Darul Naim, hari ini.
 
Mengulas mengenai Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13), Nik Aziz berkata, ia tidak perlu difikirkan, sebaliknya Pas sudah bersedia sebaik sahaja pembubaran parlimen diumumkan.
 

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KOTA BHARU - Pakatan Harapan perlu menerima hakikat Himpunan Sayangi Malaysia, Hapuskan Kleptokrasi dianjurkan mereka gagal capai sasaran dan bukannya menyalahkan anak muda.
  • KOTA BHARU - Umno akan terus memperhebatkan program penerangan secara bersemuka dan media sosial dalam usaha menyampaikan mesej kepada khalayak yang lebih ramai.
  • KOTA BHARU - Dominasi DAP yang terserlah dalam Pakatan Harapan memungkinkan dasar sekularisme terus diperluas dalam parti gabungan pembangkang itu, kata Ketua Penerangan Umno, Tan Sri Annuar Musa.
  • KOTA BHARU - Pembangunan Islam di negara ini yang diperkasakan dari semasa ke semasa menjadi petunjuk bahawa kerajaan BN tidak lari daripada tanggungjawab menjadikan Malaysia sebuah negara Islam.
  • KOTA BHARU - Tidak menjanjikan bulan dan bintang, itu adalah perkara paling tepat yang perlu dilakukan oleh BN jika mahu keajaiban berlaku di Kelantan pada pilihan raya akan datang.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.