SENTIASA
BERHUBUNG
KUALA LUMPUR - Selepas berhenti berehat jam 5 petang tadi himpunan Bersih 4.0 mula disambung pada jam 8.30 malam tadi.
KOTA BHARU - Tindakan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad turut serta pada himpunan Bersih 4.0 dianggap sebagai tidak wajar.
SUNGAI BESAR - Umno Bahagian Sungai Besar hari ini meluluskan usul meminta Tan Sri Muhyiddin Yassin berundur daripada jawatan Timbalan Presiden parti secara terhormat.
PESERTA Bersih di seluruh dunia masih bersolidariti sempena perhimpunan Bersih 4.0 di Kuala Lumpur yang kini memasuki hari kedua.
KUALA LUMPUR - Himpunan Bersih 4.0, memasuki hari kedua (terakhir) hari ini.‎
KUALA LUMPUR - 'Ini (Bersih 4.0) demonstrasi pertama yang saya sertai'. Demikian pengakuan bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad pada sidang media di sebuah restoran di Pasar Seni, hari ini.
KUALA LUMPUR - Semua ahli Parlimen Umno perlu berani membuat undi tidak percaya kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak jika mahu dipilih lagi dalam PRU akan datang.
KUALA LUMPUR - Naib Presiden PKR Rafizi Ramli berkata, beliau akan membuat pendedahan terbaharu mengenai skandal yang melibatkan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak malam ini.
KUALA LUMPUR - Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad dikatakan sekali lagi akan menyertai perhimpunan haram Bersih 4.0 di Dataran Merdeka sebentar lagi.
KUALA NERUS - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan harga baharu rumah untuk generasi kedua Felda yang boleh dibeli dengan harga antara RM60,000 hingga RM70,000 seunit.
 
5
Pilihan Editor
     
Terkini
COVER HARI INI
BERSIH
PR1M
gempa bumi
Bancian Sinar

Tahukah anda mengenai pedofilia?

Lihat Keputusan


Biasiswa Karangkraf