SENTIASA
BERHUBUNG
Laporan Banjir
5 Paling Hangat
  1. Nik Aziz cakap Urdu ketika dikunjungi ulama
  2. Anwar: 'Saya sudah sedia'
  3. Ramai tak kenal siapa Zamani sebenarnya
  4. Mayat diikat batu
  5. Pemergian Mohammad Azlan sukar dicari ganti
Sinar Harian selaku pelopor wacana ilmiah sekali lagi membawakan Wacana Sinar Harian Siri ke-34 dengan membawa tajuk "Kelantan Pasca Banjir: Bicara hati ke hati Pas, Umno Bangunkan Semula Kelantan" pada 22 Januari 2015 (Khamis) jam 2.45 petang hingga 5 petang bertempat di Dewan Sultan Muhammad Ke V, Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15, Shah Alam.
Sinar Harian selaku pelopor wacana ilmiah sekali lagi membawakan Wacana Sinar Harian Siri ke-34 dengan membawa tajuk "Kelantan Pasca Banjir: Bicara hati ke hati Pas, Umno Bangunkan Semula Kelantan"...
Nama NGO Islam, Angkatan Belia Islam Malaysia (Abim) suatu ketika dahulu cukup disegani semua pihak dalam usaha dakwah di negara ini khususnya ketika Datuk Seri Anawar Ibrahim menjadi presidennya pada awal 70-an.
Cover Hari Ini

Biasiswa Karangkraf
Terkini
#
5 Pilihan Editor
RUJUKAN kes pasangan Malaysia Sweden sudah jelas dan nyata, mungkinkah anak-anak akan dipisahkan dengan ibubapa kandung hingga berusia 18 tahun?
PANDANGAN konvensional terhadap punca utama penyakit jantung tertumpu kepada empat arterikoronari yang mengalami penyempitan berterusan.
JASIN - Pengurangan penyediaan makanan semasa mesyuarat adalah antara perincian Kerajaan Melaka dalam langkah penjimatan kos pengurusan, susulan keadaan negara yang berdepan perubahan ekonomi.
KUALA LUMPUR - Jaringan Intelektual Muslim semalam, membuat tiga resolusi bagi menjawab Kempen Suara Sederhana yang diketengahkan sebuah akhbar tempatan.
KUALA TERENGGANU - Kerajaan Malaysia disaran mengikut jejak langkah kerajaan Indonesia dalam menangani masalah kehadiran nelayan warga asing yang menceroboh perairan negara dengan meletupkan kapal mereka.
Direktori @ Sinar
Kerjaya @ Karangkraf