SENTIASA
BERHUBUNG
5 Paling Hangat
GST
PR1M
PRK Permatang Pauh
PRK Rompin
  • Penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza luah rasa terkilan dan kecewa dengan penyebaran berita palsu atau fitnah kononnya beliau sudah bercerai dengan suaminya, Datuk Khalid Mohd Jiwa.
  • Seorang pemilik blog lucah didenda RM18,000 oleh Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur, selepas mengaku bersalah menggunakan aplikasi kandungan laman blog lucah, dua tahun lalu.
  • Ahli Parlimen Petaling Jaya Utara, Tony Pua meluahkan rasa kecewa terhadap jawapan yang diberikan oleh Kementerian Kewangan berkenaan soalan 1MDB.
Cover Hari Ini
Bancian Sinar

Tahukah anda mengenai pedofilia?

Lihat Keputusan


Biasiswa Karangkraf
Terkini
#
5 Pilihan Editor
ADALAH tidak melampau jika dikatakan rakyat Malaysia adalah penyumbang kepada kerancakan ekonomi di Bandung.
LUSAKA - ZAMBIA. Di persempadanan negara Zambia dan Zimbabwe, terdapat sebuah kolam renang yang sangat ‘menyeramkan’. Sehinggakan ia dikenali dengan nama ‘Devil Swimming Pool’ (Kolam Renang Syaitan).
BUNYI enjin kereta Viva putih yang sedang dipandu perlahan-lahan di tengah kegelapan malam di tepi masjid Kampung Alor Ara, Arau, Perlis langsung tidak mencuri perhatian jemaah masjid yang sedang khusyuk menunaikan solat Isyak.
KANGAR - Sikap tidak pernah putus asa seorang petani sehingga menghantar lebih 70 borang peraduan akhirnya membuahkan hasil apabila dia berjaya memenangi hadiah PR1M RM1,000, siri 3 Mei 2015.
ALOR PONGSU - Tidak semua kegiatan dakwah dilakukan ulama luar yang membawa ajaran tarekat bertentangan dengan manhaj Ahli Sunnah Wal Jamaah yang dipegang umat Islam negara ini.
Lagi Kerjaya >>