SENTIASA
BERHUBUNG
PR1M
5 Paling Hangat
Ketua Whip Ahli Parlimen PKR, Datuk Johari Abdul hari ini meminta Yang Dipertua Dewan Rakyat, Tan Sri Pandikar Amin Mulia menggunakan kedudukannya sebagai Speaker Dewan Rakyat untuk rmenguruskan kehadiran Anwar ke Parlimen.
SOROTAN Seminggu 23hb Februari sehingga 1hb Mac 2015
Presiden PKR, Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail terus mempertahankan tindakannya sekeluarga yang mengemukakan petisyen pengampunan kepada Yang di-Pertuan Agong dengan menggunakan sepenuhnya ruang dalam Perlembagaan.
Cover Hari Ini
Bancian Sinar

Tahukah anda mengenai pedofilia?

Lihat Keputusan


Biasiswa Karangkraf
Terkini
#
5 Pilihan Editor
KUALA LUMPUR - Dengan kadar 34 peratus jawatan pengurusan di negara ini disandang wanita, Malaysia hanya ketinggalan sedikit sahaja di belakang China, yang mencatat kadar 36 peratus dan kekal sebagai peneraju kepelbagaian di rantau ini.
KUALA LUMPUR - Pencapaian keseluruhan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2014 di sekolah-sekolah seluruh negara yang diumumkan hari ini, menunjukkan penurunan namun ia masih mengatasi Gred Purata Nasional (GPN) yang ditetapkan pada 5.08.
SELEPAS pengunduran bekas Presiden Ali Abdullah Saleh dan penyerahan kuasa kepada timbalannya Abdul Rabbuh Mansur Hadi pada 27 Februari 2012, keadaan politik di Yaman boleh dikatakan menjadi semakin tegang.
PUTRAJAYA - Lebih 11,000 daripada 455,839 calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2014 memperoleh keputusan cemerlang dalam semua mata pelajaran yang diduduki, kata Ketua Pengarah Pelajaran Datuk Seri Dr Khair Mohamad Yusof.
KUALA NERUS - Penantian hampir lima tahun penyokong bola sepak di negeri ini untuk menyaksikan perlawanan bola sepak Liga Malaysia di Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin akhirnya tercapai apabila stadium yang pernah mencetuskan kontroversi itu akan dibuka awal bulan depan untuk jadual perlawanan waktu siang.
Lagi Kerjaya >>