GEORGETOWN - Sebuah antena yang ditempatkan diatas Menara Umno di Jalan Macalister tercabut dan jatuh selepas dipukul ribut yang berlaku disini kira-kira jam 6.30 petang tadi.

Akibat dari kejadian itu,hampir 11 kenderaan rosak akibat dihempap antena yang tercabut itu dan tiga parah.

Ketua Menteri, Lim Guan Eng dan Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Rahim Hanafi baru tiba dilokasi kira-kira sejam lalu.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • HULU SELANGOR - Penduduk Taman Idaman, Serendah bimbang kemungkinan berlaku lagi tanah runtuh susulan hujan sekejap-sekejap yang berlaku sejak semalam.
  • IPOH - Cameron Highlands selamat dikunjungi termasuk bagi melakukan aktiviti riadah bersama keluarga terutama pada musim cuti sekolah sekarang, kata Ketua Polis Daerah Cameron Highlands Deputi Superintendan Zainalabidin Othman.
  • PETALING JAYA - Enam pekerja warga Bangladesh dilaporkan tertimbus di bawah runtuhan tingkat empat sebuah bangunan dalam pembinaan di Persiaran Barat, di sini pagi tadi.
  • KUALA LUMPUR - Video pentas runtuh dalam satu sesi bergambar yang didakwa melibatkan pelajar Malaysia di sebuah Universiti di Mesir adalah tidak benar.
  • KUALA LUMPUR - Lima buruh warga asing cedera dengan seorang daripadanya parah apabila sebahagian struktur Melawati Mall di Taman Melawati di sini yang dalam pembinaan, runtuh malam ini.