SHAH ALAM - Sinar Harian semalam telah mendapat pengesahan daripada Pengerusi Bersatu, Tun Dr Mahathir Mohamad dan Ahli Majlis Tertinggi Umno, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz untuk sepentas pada Debat Sinar Harian, 25 Mac ini, jam 3 petang di Padang Rengas, Perak.

Ketua Pengarangnya, Norden Mohamed berkata, persetujuan tersebut dicapai pada satu pertemuan dengan wakil Tun M, tengah hari, semalam.

“Sementara itu, pengesahan daripada Nazri diperoleh menerusi WhatsApp daripada setiausaha akhbarnya.

“Pada pertemuan itu juga, segala perbincangan mengenai penganjuran debat tersebut dibuat dan dirancang,” katanya.

Norden berkata, ahli akademik, Dr Mazlee Malik juga telah bersetuju sebagai moderator program debat tersebut.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • PUTRAJAYA - Suruhanjaya Siasatan Diraja (RCI) berhubung kerugian urus niaga mata wang asing yang dialami Bank Negara akan bermula Isnin ini selepas Tun Dr Mahathir Mohamad gagal memperoleh perintah mahkamah untuk menangguhkan prosiding itu.
  • KUALA LUMPUR - Kerajaan memutuskan bahawa cukai pelancongan akan berkuat kuasa secara rasmi pada 1 Sept ini, kata Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz hari ini.
  • KUALA LUMPUR - Pasukan debat dari Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) hari ini sekali lagi mengulangi kejayaan mereka apabila dinobatkan sebagai juara dalam Kejohanan Debat Terbuka Bahasa Arab 2017 (IADCO 2017) bagi kategori universiti yang berlangsung di Kampus Utama UIAM di Gombak malam tadi.
  • KUALA LUMPUR - Gelaran Bapa Pemodenan yang diberikan kepada bekas Perdana Menteri keempat, Tun Dr Mahathir Mohamad masih dikekalkan.
  • KUALA LUMPUR - Pengusaha Hotel diingatkan supaya mendaftarkan diri dengan Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan dengan secepat mungkin berikutan pelaksanaan cukai pelancongan mulai 1 Ogos ini.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.