SHAH ALAM - Sinar Harian semalam telah mendapat pengesahan daripada Pengerusi Bersatu, Tun Dr Mahathir Mohamad dan Ahli Majlis Tertinggi Umno, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz untuk sepentas pada Debat Sinar Harian, 25 Mac ini, jam 3 petang di Padang Rengas, Perak.

Ketua Pengarangnya, Norden Mohamed berkata, persetujuan tersebut dicapai pada satu pertemuan dengan wakil Tun M, tengah hari, semalam.

“Sementara itu, pengesahan daripada Nazri diperoleh menerusi WhatsApp daripada setiausaha akhbarnya.

“Pada pertemuan itu juga, segala perbincangan mengenai penganjuran debat tersebut dibuat dan dirancang,” katanya.

Norden berkata, ahli akademik, Dr Mazlee Malik juga telah bersetuju sebagai moderator program debat tersebut.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KUALA TERENGGANU - Semua pihak, terutama portal berita Malaysiakini perlu segera menghentikan penyiaran artikel yang telah mencetuskan perdebatan isu perkauman, kata Timbalan Menteri Komunikasi dan Multimedia, Datuk Seri Jailani Johari.
  • KUALA LUMPUR - "Jangan 'double standard'. Kita pun nak tahu dari mana datangnya kekayaan ini," kata Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz.
  • SHAH ALAM - Calon bagi lantikan politik di dalam sesebuah syarikat berkaitan kerajaan (GLC) seharusnya dipilih berdasarkan kelulusan serta kelayakan bagi mengelakkan daripada berlakunya salah guna kuasa.
  • KUALA LUMPUR - Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad memuat naik gambar pengalamannya menggunakan Perkhidmatan Transit Aliran Massa (MRT) Sungai Buloh - Kajang (SBK).
  • KUALA TERENGGANU - Pengerusi Pakatan Harapan, Tun Dr Mahathir Mohamad mengakui tidak menahan Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) ekoran tragedi berdarah Memali pada 1985 kerana bimbang rusuhan.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.