SHAH ALAM - Sinar Harian semalam telah mendapat pengesahan daripada Pengerusi Bersatu, Tun Dr Mahathir Mohamad dan Ahli Majlis Tertinggi Umno, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz untuk sepentas pada Debat Sinar Harian, 25 Mac ini, jam 3 petang di Padang Rengas, Perak.

Ketua Pengarangnya, Norden Mohamed berkata, persetujuan tersebut dicapai pada satu pertemuan dengan wakil Tun M, tengah hari, semalam.

“Sementara itu, pengesahan daripada Nazri diperoleh menerusi WhatsApp daripada setiausaha akhbarnya.

“Pada pertemuan itu juga, segala perbincangan mengenai penganjuran debat tersebut dibuat dan dirancang,” katanya.

Norden berkata, ahli akademik, Dr Mazlee Malik juga telah bersetuju sebagai moderator program debat tersebut.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KUALA NERANG - Kenyataan Tun Dr Mahathir Mohamad yang menafikan beliau pernah berjumpa dengan pegawai Jabatan Keadilan (DoJ) Amerika Syarikat adalah amat diragui, kata Anggota Majlis Tertinggi Umno Datuk Seri Mahdzir Khalid.
  • KUALA LUMPUR - Kerajaan akan menggunakan hasil kutipan daripada cukai pelancongan yang dikuatkuasakan 1 Julai ini untuk mempromosikan Malaysia di luar negara dan membaik pulih prasarana pelancongan, kata Menteri Pelancongan dan Kebudayaan, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.