MACHANG - Lebih 20,000 masyarakat pelbagai kaum menyambut ketibaan Perdana Menteri pada Majlis Pemimpin Bersama Rakyat dan  Perasmian Projek Perumahan Rakyat (PPR)  Parlimen Machang, di sini hari ini.

Datuk Seri Najib Tun Razak tiba pada jam 10.20 pagi dengan diiringi Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mustapa Mohamed; Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Tan Sri Noh Omar dan Timbalan Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Ahmad Jazlan Yaakub.

Majlis dimulakan dengan alunan Asma Al Husna dan nyanyian lagu Negaraku serta Selamat Sultan.

Tengah hari ini, Najib dijadualkan turun padang dalam program perasmian bangunan tambahan Hospital Jeli.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KUALA LUMPUR - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini melancarkan ‘Social Impact Exchange’ (SIX) pembayaran berasaskan impak untuk memperkukuhkan lagi budaya inovasi di negara ini.
  • KUALA LUMPUR - Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak menyifatkan nama yang paling mencerminkan Bajet 2018 yang dibentangnya pada 27 Oktober lepas, adalah “Bajet Inklusif dan Menyeluruh”.
  • KUALA LUMPUR - Malaysia tetap berpegang dengan pendirian membantah tindakan Presiden Amerika Syarikat (AS), Donald Trump mengumumkan Baitulmaqdis sebagai ibu negara Israel.
  • KUALA LUMPUR - Kerajaan persekutuan akan tetap menjayakan projek Lebuh raya Pan Borneo yang akan memberi manfaat kepada rakyat, khususnya di Sabah dan Sarawak.
  • KUALA LUMPUR - Presiden Umno, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini menerima kunjungan hormat daripada ketua-ketua delegasi perwakilan luar negara di Dewan Tun Dr Ismail, Pusat Dagangan Dunia Putra di sini, hari ini.