MACHANG - Lebih 20,000 masyarakat pelbagai kaum menyambut ketibaan Perdana Menteri pada Majlis Pemimpin Bersama Rakyat dan  Perasmian Projek Perumahan Rakyat (PPR)  Parlimen Machang, di sini hari ini.

Datuk Seri Najib Tun Razak tiba pada jam 10.20 pagi dengan diiringi Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mustapa Mohamed; Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Tan Sri Noh Omar dan Timbalan Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Ahmad Jazlan Yaakub.

Majlis dimulakan dengan alunan Asma Al Husna dan nyanyian lagu Negaraku serta Selamat Sultan.

Tengah hari ini, Najib dijadualkan turun padang dalam program perasmian bangunan tambahan Hospital Jeli.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • PEKAN - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak menangkis dakwaan Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) kerana kepentingan politik sebaliknya adalah idea diilhamkan Bank Negara Malaysia (BNM).
  • KUALA LUMPUR - Kerajaan akan memastikan kewujudan Proton, menggunakan semua tindakan yang diperlukan, dalam pasaran yang sangat kompetitif, kata Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.
  • LANGKAWI - Satu peruntukan khas Amanah Saham Malaysia (ASM) untuk kaum India yang berada di bawah kategori B40 akan dilancarkan pada akhir bulan ini.
  • KUALA LUMPUR - Kadar dividen tinggi yang diisytiharkan oleh Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) untuk 2017, merupakan hasil daripada pengurusan dan pelaburan yang baik, kata Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, hari ini.
  • IPOH - Pemuda Umno Tapah menggesa Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mengambil tindakan terhadap pemilik facebook yang memuatnaik gambar diubahsuai menunjukkan pemimpin negara menonton pornografi.