MACHANG - Lebih 20,000 masyarakat pelbagai kaum menyambut ketibaan Perdana Menteri pada Majlis Pemimpin Bersama Rakyat dan  Perasmian Projek Perumahan Rakyat (PPR)  Parlimen Machang, di sini hari ini.

Datuk Seri Najib Tun Razak tiba pada jam 10.20 pagi dengan diiringi Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mustapa Mohamed; Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Tan Sri Noh Omar dan Timbalan Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, Datuk Ahmad Jazlan Yaakub.

Majlis dimulakan dengan alunan Asma Al Husna dan nyanyian lagu Negaraku serta Selamat Sultan.

Tengah hari ini, Najib dijadualkan turun padang dalam program perasmian bangunan tambahan Hospital Jeli.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • GEORGETOWN - Kerajaan komited dan akan terus memberikan tumpuan dalam menyediakan lebih banyak rumah mampu milik khusus untuk golongan berpendapatan rendah dan sederhana.
  • SEPANG - Muhammad Shahmeer Mohd Nashrul tidak percaya dan terkejut apabila Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak menzahirkan ucapan tahniah kepadanya kerana berjaya mengharumkan nama Malaysia dalam pertandingan “16th Chinese Bridge Chinese Proficiency Competition for Foreign College Students”, yang berlangsung pada 12 Ogos lepas.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.