AKIBAT penyakit kanser yang dialaminya, penyanyi dangdut Indonesia, Julia Perez harus dirawat dan menginap di hospital sejak empat bulan lalu.

Namun ketika mendapatkan rawatan di hospital, pelbagai kisah pelik dialami oleh penyanyi berkenaan.

"Kata pengurusnya, Jupe (panggilan untuk Julia Perez) sering melihat toyol... anak kecil," ujar sahabat Jupe, Ustaz Zacky Mirza selepas melawatnya, lapor portal berita Indonesia, Liputan 6.

Dalam pada itu, kata Zackry lagi, Jupe juga sering mengungkapkan kata-kata yang aneh serta tidak masuk akal, selain berhasrat mahu sambung belajar.

Katanya lagi, sebagai sahabat beliau menyarankan agar Jupe mendekatkan diri dengan ALLAH dan memperbanyakkan zikir dan selawat.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KEADAAN kesihatan penyanyi dan pelaksanaanmahkamah Indonesia yang kini menderita penyakit kanser bertambah buruk sejak kelmarin.
  • BAHARU beberapa bulan sahaja berlalu, selebriti kontroversi, Julia Perez sudah melupakan janjinya untuk tampil lebih sopan.
  • ENAM tahun menjalinkan hubungan cinta dengan Gaston Castano ternyata bukan waktu yang singkat bagi Julia Perez. Suka duka dalam percintaan juga sudah dirasai, berpisah dan kembali bersama juga pernah dilalui.
  • MELIHAT sahaja tajuknya, Fobia Malam Pertama (FMP), sudah cukup memberikan pandangan sinikal bagi sesetengah pihak yang terfikir kisah-kisah yang tidak sepatutnya di dalam filem ini.