X

Kindly register in order to view this article
!

Ingress Swede pengedar baharu kenderaan Volvo

A
A

VOLVO Car Malaysia (VCM) telah melantik Ingress Swede Automobile, anak syarikat kepada Ingress Corporation, sebagai rakan-pengedar terbaharu yang turut sama akan menyaksikan pembukaan pusat 3S di Damansara, Selangor dalam tempoh beberapa bulan ini.

Kemudahan baharu itu yang menjalankan aktiviti jualan, servis dan alat ganti akan memenuhi keperluan pelanggan di kawasan sekitarnya juga merupakan sebagai usaha VCM untuk memperkukuhkan kedudukan rangkaian pengedarnya di seluruh negara.

Pengarah Urusan Volvo Cars Malaysia, Nalin Jain berkata, sebagai sebuah jenama yang memberi tumpuan utama kepada pelanggan, VCM ingin memastikan untuk terus dapat menyediakan pengalaman premium dan holistik.

Sementara itu, Ketua Pengedar Ingress Swede Automobile, Mohd Azeman menyifatkan bahagian automotif bagi Ingress Corporation Berhad memiliki pengalaman baik melayani pelanggan dalam segmen kenderaan premium di negara ini.

"Syarikat juga sangat yakin dapat memenuhi jangkaan daripada Volvo," katanya.


Dapatkan informasi dan statistik terkini penularan wabak Covid-19 di Malaysia di sini: https://info.sinarharian.com.my/koronavirus