Epson tawar pencetak tekstil digital

MODEL pencetak tekstil digital SureColor SC-F9430 dan SC-F9430H menyediakan signatur warna pilihan.
MODEL pencetak tekstil digital SureColor SC-F9430 dan SC-F9430H menyediakan signatur warna pilihan.
A
A
A

EPSON melangkah lebih keterhadapan apabila menghasilkan teknologi inovatif, pencetak tekstil digital SureColor SC-F9430 dan SC-F9430H baharu peminat jenama tersebut.

Apa yang menarik, inovasi mesin pencetak pewarna sublimasi baharu itu hanya berukuran 64 inci. Akan tetapi, keupayaannya mampu menghasilkan cetakan berkualiti persis jentera komersial.

Masakan tidak, koleksi warna Epson Fluorescent terkini dalam perisian Edge Print membolehkan pemprosesan warna untuk dakwat pendarfluor seterusnya memberi pelbagai pilihan kepada pelanggan.

Menurut Pengarah Urusan Epson Malaysia, Daisuke Hori, pengenalan variasi warna baharu Epson memberi nilai tambah kepada perkhidmatan yang disediakan.

“Mereka boleh mendapatkan lebih banyak opsyen untuk mencipta pakaian sukan, rekaan fesyen terkini, hiasan rumah dan papan tanda dengan koleksi warna terbaharu.

“Usaha itu juga bertujuan membuka ruang kepada kreativiti dan ekspresi yang lebih besar dalam reka bentuk sesuatu produk,” katanya dalam satu kenyataan kepada media baru-baru ini.

Selain itu, pihaknya optimis siri SC-F9430 akan memberi kesan positif kepada perniagaan, selain kempen Go Big menandakan satu kejayaan dalam transformasi perniagaannya.

Artikel Berkaitan: