IPOH -  Kepimpinan DAP menawarkan RM1,000 kepada mana-mana individu yang dapat memberi maklumat untuk mengesan pengendali laman blog pisau.net.
 
Ahli Parlimen Taiping, Nga Kor Ming berkata, pihaknya kini sedang menjejaki pengendali blog berkenaan bagi menyerahkan writ saman berhubung artikel yang dikeluarkan laman blog berkenaan.
 
"Orang yang fitnah berdosa besar. Perbuatan baling batu sembunyi tangan merupakan perbuatan yang keji dan bersifat pengecut.
 
"Saya di sini memberi masa 24 jam kepada pisau.net untuk tampil. Jangan berselindung di belakang nama samaran yang palsu," katanya melalui satu kenyataan kepada Sinar Harian, hari ini.
 
Kor Ming berkata, tindakan menyembunyikan diri itu hanya membuktikan semua tuduhan terhadap Pengerusi DAP Perak, Datuk Ngeh Koo Ham dan beliau adalah bohong.

Menurutnya, tindakan saman itu dibuat terhadap mereka yang tidak bertanggungjawab memfitnah mereka berdua kononnya mendapat tanah di Kelantan sebagai habuan politik.

 
Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • IPOH - DAP Perak tidak pernah mengambil kesempatan terhadap mana-mana usaha yang dilakukan orang lain untuk memenangi hati rakyat, kata Pengarah Biro Pengaduan Awam DAP Perak, Steven Chaw
  • IPOH - BN Perak menganggap tindakan empat wakil rakyat DAP Melaka keluar parti membuktikan bahawa berlaku konflik dalaman yang serius membabitkan pimpinan mereka.
  • IPOH - "Kita takkan bekerjasama dengan mereka yang berhubungan dengan DAP dan Amanah, " demikian kata, Pesuruhjaya Pas Perak, Razman Zakaria berhubung kerjasama antara Pakatan Harapan dan Bersatu bagi menghadapi PRU14.
  • IPOH - DAP menolak pindaan Rang Undang-undang (RUU) Akta 355 untuk memperluaskan bidang kuasa mahkamah syariah kerana bertentangan dengan Perlembagaan Persekutuan.
  • IPOH - DAP Perak menasihatkan Pas agar bersikap rasional dalam menghadapi Pilihan Raya Kecil (PRK) kali ini bagi memastikan hanya ada pertembungan satu lawan satu melibatkan BN dan pembangkang.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.