SUNGAI BULOH -  Ketua Umum Pakatan Harapan, Datuk Seri Anwar Ibrahim dikejarkan ke Hospital Kuala Lumpur akibat masalah tekanan darah kurang stabil, petang tadi.

Pengarah Komunikasi  PKR, Fahmi Fadzil berkata, Anwar dibawa  keluar dari penjara ke hospital kira-kira jam 2 petang.

“Beliau dalam keadaan stabil  dan memerlukan rawatan fisioterapi intensif akibat kecederaan lama di bahu beliau,” katannya menerusi satu kenyataan, hari ini.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • SHAH ALAM - Peguam-peguam bekas Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, menyifatkan kelewatan doktor yang menjaga keperluan perubatan bertindak terhadap Anwar sebagai sesuatu yang tidak munasabah.
  • SHAH ALAM - Isteri kepada Ketua Umum Pakatan Harapan, Datuk Dr Seri Wan Azizah Wan Ismail menzahirkan rasa terima kasih kepada semua pihak yang terus menerus mendoakan kesihatan suaminya.
  • SHAH ALAM - Pimpinan PKR perlu menangani kegelisahan yang disuarakan ahli terhadap isu kerjasama parti dengan Pas yang didakwa berlarutan dan menimbulkan kekeliruan.
  • SHAH ALAM - Rakan-rakan pembangkang serta NGO dinasihatkan tidak khuatir dengan kehadiran Pengerusi Bersatu, Tun Dr Mahathir Mohamad di barisan kepimpinan Pakatan Harapan.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.