UMUM mengetahui, majoriti bintang popular K-Pop tidak mempunyai wajah yang asli. Baik wanita mahupun lelaki, mereka tetap dikaitkan dengan pembedahan plastik.

Namun, tidak semua bintang K-Pop mengambil jalan mudah untuk jadi cantik. Ia diakui oleh selebriti cantik, IU.

"Kenapa perlu buat pembedahan itu? Saya selesa dengan wajah asal dan tidak akan menjalani pembedahan tersebut. Ia tentu menyakitkan," kata IU.

Selain IU, ahli kumpulan, Girls Day, Minah juga tidak pernah menjalani sebarang pembedahan wajah.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • BELAKANGAN ini kita sering disajikan dengan rancangan-rancangan dan juga artis-artis dari Korea Selatan.
  • "AKHIRNYA, kami di Malaysia," itu kata-kata salah seorang ahli kumpulan Red Velvet, Wendy dalam bahasa Melayu ketika sesi sidang media, hari ini.
  • SEBELUM ini, bintang Kpop, IU, lebih dikenali sebagai salah seorang penyanyi berbakat di Korea. Namun, itu tidak bermakna, dia tidak mempunyai kebolehan dalam bidang lakonan.
  • STADIUM Negara dibanjiri dengan ribuan peminat kumpulan wanita dari Korea Selatan, 2NE1 yang datang ke negara ini bagi menjayakan konsert 2NE1 2014 World Tour All Or Nothing.
  • BAGI peminat Kpop, tentunya mereka merindui lakonan terbaru daripada Ok Taecyeon yang merupakan ahli kumpulan tersohor Korea, 2PM.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.