BEBERAPA hari lalu, keadaan suami penyanyi Arjuna Beta ini difahamkan sedang sakit.

Pun begitu, secara terperincinya Fynn sendiri tidak dapat memberikan jawapan itu biarpun sudah diasak dengan pertanyaan berkenaan.

"Boleh anda semua bertimbang rasa dan ada rasa belas kasihan wahai pengikut kesayangan semua?

"Aku cuma minta kefahaman dan masa. Tidak cukup ditanya di ruang komen, ada di antara anda yang menggangu rakan dan keluarga untuk mengetahui perkara sebenar.

"Tak ada makna. Kami semua tak ada jawapannya," tulis Fynn.

Menerusi perkongsian coretan terbaharu di Instagramnya, menurut doktor kepada Fynn, 35, keadaan suaminya, Hazrilfitri Hadzir, ada menunjukkan tanda perubahan yang positif.

"Hari ini dia sangat baik. You sure will be happy to meet him," kata doktor.

Sebaik diberitahu keadaan suaminya itu, ibu kepada dua cahata mata ini teruja untuk berjumpa dan berbual dengan pelbagai tajuk.

"Aku jadi giddy and excited. senyum sorang2 dan makin tak sabar. Composing conversations in my mind. Planning tajuk2 nak ditimbulkan sbb the past 11 days— aku macam bercakap dgn selimut je," tulisnya lagi.

Dalam perkongsian sama, Fynn juga menulis kronologinya ketika menziarahi suaminya di hospital.

"Habit aku seorang fynn jamal dari dulu; sampai sebelum masa. Visiting hours jam 3. Setiap hari tanpa gagal jam 2:30 dah tercongok depan pintu.

"Tau tokleh masuk selagi belum sampai waktu, tapi aku nak tunjuk dengan diri aku sendiri yang sebelum nak koya dgn ayat “ku nanti di pintu syurga” bagai, tunggu kat pintu dunia ni dulu, entah iye betul2 dapat tunai," coretnya.