PENNSYLVANIA - Penerbangan pesawat Delta dari Pittsburgh ke New York terpaksa ditangguh 20 minit akibat dikerumuni beribu-ribu lebah di atas sayap pesawat tersebut.

Jurucakap Lapangan Terbang Antarabangsa Pittsburgh berkata, penjaga lebah profesional terpaksa dipanggil untuk menyuraikan spesies terbabit tanpa membunuhnya.

Sementara itu, penjaga lebah profesional, Stephen Repasky berkata, beribu-ribu lebah itu tidak boleh dibunuh kerana ia adalah spesies terlindung di bawah undang-undang.

Beliau berkata, ini adalah kejadian keempat sepanjang tahun ini dan dipercayai terdapat koloni lebah di sekitar kawasan itu.

Pada kejadian tersebut, beberapa penumpang mengambil kesempatan merakam gambar spesies itu, yang dilihat sebagai suatu keajaiban yang menakjubkan.

www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • PENNSYLVANIA - AMERIKA SYARIKAT. Suspek yang diburu polis Cleveland kerana menembak seorang warga emas secara rawak dan memuatnaik rakaman secara langsung melalui Facebook Live membunuh diri ketika dikejar pihak berkuasa.
  • PENNSYLVANIA - AMERIKA SYARIKAT. Seekor kucing betina yang dipelihara oleh seorang pemilik pelupa yang menghidap Alzheimer terabai sehingga bulunya berubah menjadi panjang dan keras (dreadlock).
  • PENNSYLVANIA - AMERIKA SYARIKAT. Misteri kehilangan cucu lelakinya, dua tahun lalu terjawab apabila seorang nenek berusia 65 tahun menemui mayat itu di loteng rumahnya sendiri.
  • PENNSYLVANIA - AMERIKA SYARIKAT. Dua pelajar sebuah sekolah ditemui mati bersama kecederaan tembakan, kelmarin.
  • PENNSYLVANIA - AMERIKA SYARIKAT. Seorang ibu vegetarian didakwa kerana hanya memberi makan bayinya buah-buahan dan kacang.