Pengalaman urutan luar biasa melalui Kempen Jualan 9.9 daripada OGAWA

A
A
A

No Image Caption

Bagi menampung kehidupan yang serba pantas pada zaman moden ini, jenama OGAWA yang terkenal dengan kualitinya menawarkan penyelesaian yang efektif untuk memenuhi keperluan kesihatan fizikal dan mental para penggunanya.

Oleh itu, OGAWA sedang menawarkan jualan yang hangat dengan potongan harga sehingga 70 peratus pada produk-produk tertentu sepanjang bulan September ini.

Makin berbaloi melaburkan kesihatan anda dengan OGAWA

No Image CaptionTerdapat pelbagai kebaikan yang dapat dinikmati sekiranya anda memiliki produk-produk OGAWA terutamanya pada era yang penuh dengan tekanan dan kesibukan. Memiliki produk OGAWA mampu membolehkan anda menghilangkan tekanan badan yang diakibatkan oleh perkembangan gaya hidup yang semakin pantas.

Masalah ini dapat diatasi melalui urutan secara berkala yang sejurus membantu memulihkan tenaga dan memberikan kedamaian mental.

Artikel Berkaitan:

Selain itu, salah satu keistimewaan memiliki kerusi urut OGAWA ialah kemudahannya yang membolehkan anda mendapatkan urutan yang terbaik di rumah sendiri. Bayangkanlah urutan yang tiada tolok banding setiap kali anda memerlukannya tanpa perlu keluar dari rumah.

Lebih menarik lagi, kerusi urut daripada OGAWA mempunyai kemampuan untuk menyasarkan dengan tepat kepada kawasan kesakitan pada badan, memberikan kelegaan segera kepada otot yang tegang atau lesu.

Membeli atau memiliki kerusi urut bukan sekadar untuk kemewahan sahaja, namun ia merupakan suatu pelaburan yang wajib untuk dipertimbangkan bagi memastikan kesihatan fizikal dan mental kita sentiasa di tahap optimum.

Bagi membuktikan keberkesanan kerusi urut, OGAWA telah bekerjasama dengan Universiti Malaya dalam menjalani kajian dan mendapati bahawa program OGAWA M6 Deep Tissue Auto mampu meningkatkan peredaran darah sehingga 81.32%. Seterusnya, Program "M6 Sweet Dream Auto" telah terbukti dapat meningkatkan kualiti tidur sebanyak 88.73 peratus. Kajian ini menunjukkan bahawa produk OGAWA bukan sahaja memberikan kelegaan kepada badan, tetapi juga meningkatkan kualiti hidup penggunanya.

No Image Caption

OGAWA MySofa Luxe: Pengalaman Urut Mewah Menanti Anda!

Dalam era kesibukan yang semakin mencabar, tips untuk menjaga diri dalam mengurangkan tekanan telah menjadi suatu keperluan. Oleh itu, OGAWA telah memperkenalkan kerusi urut yang menakjubkan iaitu OGAWA MySofa Luxe, yang membolehkan pengguna untuk merasai pengalaman urutan luar biasa tanpa perlu meninggalkan keselesaan rumah anda.

Lebih-lebih lagi, reka bentuknya yang unik membolehkan kerusi urut ini diletakkan di mana-mana sudut rumah anda dengan mudah.

Terdapat beberapa kelebihan utama yang pasti akan menarik perhatian anda:

1. Urutan Betis dengan Terapi Pemanasan: Rasa kehangatan yang meresap ke kawasan betis dapat memberikan kesegaran dan merangsang peredaran darah.

2. Urutan Trek S+L yang Menyelaraskan: Dengan reka bentuk yang terperinci, urutan trek S+L pada MySofa Luxe mengikuti lengkung belakang badan anda, memberikan urutan yang tepat pada setiap titik.

3. Rekaan Kecil Tetapi Berkuasa: Dengan rekaan minimalis moden, MySofa Luxe membolehkan anda menyesuaikan kerusi urut ini dalam apa jua ruang tamu.

Bukan sahaja kegemaran di kalangan pemilik rumah moden, ia juga menjadi pilihan utama untuk artis dan selebriti terkenal, termasuk Kate Ke En, Ako Mustapha, dan Elfira Loy.

Dengan harga terkini yang menarik pada RM3,699 (harga biasa: RM8,999), MySofa Luxe menjadi pilihan yang sukar untuk ditolak.

OGAWA Smart Reluxe: Pengurutan Melalui Teknologi Pintar

Inovasi terkini juga turut dipersembahkan oleh OGAWA dengan pengenalan OGAWA Smart Reluxe. Dibangunkan dengan teknologi terkini, OGAWA Smart Reluxe menonjolkan beberapa keunikannya:

1. Teknologi Analisis Pintar: Setiap individu adalah unik. Dengan menggunakan teknologi analisis pintar, Smart Reluxe mampu mengesan titik tekanan pada badan dan memberikan urutan yang terbaik mengikut keperluan individu.

2. Urutan Termoterapi: Melalui teknologi termoterapi, pengalaman urutan menjadi lebih menyeluruh dengan kehangatan lembut yang dapat membantu melancarkan peredaran darah dan meredakan ketegangan.

3. Penggelek Urut Pintar 3D: Alami pengalaman urutan yang mampu membawa anda ke dimensi yang lain melalui teknologi yang canggih ini.

OGAWA Smart Reluxe juga telah menjadi pilihan artis dan selebriti terkenal seperti Azrel Ismail, Danny One, dan Sean Lee.

Dengan harga terkini RM 6,666 (harga biasa: RM10,999), anda turut akan menerima hadiah percuma bernilai lebih RM 2,XXX bersama pembeliannya.

Tawaran Hebat Lain Tersedia

Terdapat juga pilihan produk-produk menarik yang ditawarkan oleh OGAWA selain daripada MySofa Luxe dan Smart Reluxe. Produk-produk hebat ini juga didatangi dengan harga tawaran yang tidak dapat dilepaskan:

No Image Caption

OGAWA IntelLab, dengan hanya RM99 (harga biasa: RM 185), produk ini memberikan keselesaan dan kelegaan dalam bentuk satu alat yang mudah digunakan.

ogawa by OGAWA Pulley Lumbar Support, diijual pada harga RM199 (harga biasa: RM799), produk ini menjadi penyelesaian sempurna untuk memberikan sokongan pada bahagian pinggang anda.

OGAWA O.M.G Foot Massager, anda dapat menikmati keselesaan untuk kaki anda dengan harga RM666 (harga biasa: RM1,199) dan OGAWA OmKnee 2 Foot Massager, juga dengan tawaran harga RM1,499 (harga biasa: RM 2,799), produk ini merupakan pilihan bijak untuk merawat keletihan pada kaki anda.

Dengan pilihan produk yang begitu hebat dan tawaran menarik dari OGAWA, kini adalah masa yang tepat untuk memberi keutamaan kepada kesejahteraan dan keselesaan anda. Jangan lepaskan peluang ini untuk memiliki produk terbaik untuk meningkatkan kualiti hidup anda sendiri.

No Image Caption

Akhir sekali, satu perkara yang mungkin diabaikan oleh ramai ialah kerusi urut OGAWA bukan sahaja memberikan manfaat kepada pemiliknya tetapi kepada seluruh keluarga.

Kesimpulannya, setiap anggota keluarga, tanpa mengira usia, boleh menikmati keselesaan dan manfaat kesihatan yang diberikan oleh OGAWA.

Harga yang dipaparkan hanya sah untuk Semenanjung Malaysia sahaja. Sila rujuk untuk harga bagi Sabah dan Sarawak di bawah:-

OGAWA Intellab – RM129 (HB: RM215)

ogawa by OGAWA Pulley Lumbar Support – RM249 (HB: RM899)

OGAWA OMG Foot Massager – RM 766 (HB: RM1,299)

OGAWA OMKNEE 2.0 – RM1,599 (HB: RM2,899)

OGAWA MySofa Luxe – RM4,199 (HB: RM9,499)

OGAWA Smart Reluxe – RM7,166 (HB: RM11,499)

Untuk maklumat lanjut tentang tawaran OGAWA, cepat kungjungilah cawangan OGAWA di seluruh Malaysia, atau layari halaman Facebook OGAWA Malaysia untuk lebih banyak kemas kini secara langsung.