KUALA LUMPUR - Perhimpunan Bersih 3.0 turut diadakan  serentak dibeberapa buah lokasi selain Kuala Lumpur, semalam.

Berucap ketika "Duduk Bantah" dikawasan Jalan Tun Perak,  Timbalan Presiden Pas, Mohamad Sabu berkata, Bersih turut diadakan di Dubai, London, Bangkok dan Sydney di Australia.

Manakala di Amerika Syarikat akan dilancarkan hari ini.

" Di Madinah, Bersih sudah dilancarkan kelmarin," katanya dihadapan peserta perhimpunan Bersih 3.0, semalam. 

Menurut Mohamad, pelancaran itu menunjukkan sokongan rakyat  yang menuntut pilihan raya adil dan bersih.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KUALA LUMPUR - Seramai 4,867 graduan Universiti Malaya (UM) menerima ijazah masing-masing sempena Istiadat Konvokesyen universiti itu pada tahun ini, bermula semalam sehingga Selasa depan.
  • KUALA LUMPUR - Pertumbuhan pesat ekonomi di Malaysia perlu diseimbangkan dengan nilai moral dan kemasyarakatan dan sehubungan itu kini masanya untuk membangunkan rangka kerja baharu, efektif dan mampan bagi menangani pelbagai masalah sosial menerusi pasukan petugas khas.
  • KUALA LUMPUR - Ketagihan internet dalam kalangan kanak-kanak bukan sahaja boleh mendominasi kehidupan mereka malah merosakkan pergaulan sosial, menggugat fikiran, pembelajaran serta mengganggu emosi.
  • KUALA LUMPUR - Kerajaan sedang merangka strategi untuk mewujudkan ekosistem penjualan ikan segar secara terus kepada pengguna yang mendiami petempatan di kawasan bandar bagi memastikan harga yang rendah.
  • KUALA LUMPUR - Ibu bapa perlu lebih peka dengan perubahan emosi anak-anak mereka yang mungkin berpunca daripada jenayah rogol dalam rumah.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.