Penayangan filem Ombak Rindu di laman You Tube tanpa kebenaran pihak produksi, Taranttela Pictures Sdn Bhd hampir selesai apabila Tarantella berjaya menutup filem itu sejak tengah malam semalam.

Menurut Penerbit Penyelaran Tarantella Pictures, Jailani Abdul Ghani, pihaknya menyerahkan kepada pihak pengurusan Astro untuk mengambil tindakan selanjutnya terhadap pihak yang bertanggungjawab memuat naik filem berkenaan.
 
"Buat masa ini, filem Ombak Rindu sedang ditayangkan di Astro dan terpulang pada budi bicara mereka untuk mengambil tindakan selanjutnya. Selain di You Tube, pihak kami juga telah dilaporkan bahawa filem ini telah pun dijual menerusi DVD cetak rompak.
 
“Setakat ini kami hanya menunggu keputusan daripada pihak pengurusan Astro untuk tindakan selanjutnya,” katanya kepada Zass, semalam.
 
Sementara itu, pihak Astro ketika dihubungi masih lagi belum dapat memberi sebarang respons berkaitan isu muat naik filem tersebut kerana individu yang bertanggungjawab menyelesaikannya perkara itu kini berada di luar negara.
 
Ombak Rindu arahan Osman Ali yang ditayangkan pada 1 Disember lalu, mendapat sambutan hangat dalam kalangan peminat industri tempatan.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • PELAKON Datuk Adi Putra, 37, telah bernikah semula dengan bekas isteri pertamanya, Zuhaidah Yusof, 43, semalam.
  • PELAKON Ben Ali yang ditemu bual petang tadi menunjukkan kepada wartawan Sinar Harian, kandungan Whatsapp yang dikirimkan oleh Datuk Farid Kamil kepadanya sebelum insiden menampar di balai polis berlaku.
  • MESKI ramai yang menjangkakan lagu Jampi bakal memberikan saingan hebat di AJL32 yang akan berlangsung pada 11 Februari depan, Hael Husaini selaku penyanyi dan pencipta lagu tersebut menganggap semua finalis mempunyai peluang sama rata.
  • BIAR dilimpahi dengan kesenangan hidup, pasangan selebriti, Hairul Azreen dan Hanis Zalikha bagaimanapun enggan terlalu memewahkan anak sulung mereka, Yusuf Iskandar.
  • LAGU Abang Nak Tegur nyanyian pengasas komestik Datuk Seri Aliff Syukri difahamkan tersenarai dalam pencalonan awal program popular Muzik-Muzik.