X

Kindly register in order to view this article
!

Watsons tawar kereta Nissan Almera kepada pelanggan setia

Pelanggan setia Watsons hanya perlu membeli mana-mana jenama barangan yang mengambil bahagian untuk memenangi sebuah kereta Nissan Almera.
A
A

WATSONS Malaysia menawarkan hadiah sebuah kereta Nissan Almera baharu kepada pelanggan setianya yang memenangi pertandingan dianjurkan bermula dari 31 Mac hingga 30 April 2020.

Dalam satu kenyataan, peruncit kecantikan dan kesihatan antarabangsa terbesar dunia itu menjelaskan, pelanggan setia hanya perlu membeli mana-mana jenama yang mengambil bahagian dalam pertandingan dan menghantar penyertaan secara dalam talian.

“Mereka perlu menyatakan maklumat dan nombor pesanan atau nombor resit sebagai bukti pembelian di laman sesawang www.watsons.com.my/promo-membercontest.“Peraduan ini layak untuk ahli Watsons yang berumur 18 tahun ke atas dan dengan akaun ahli Watsons yang aktif sepanjang tempoh promosi,” menurut kenyataan itu.

Pemenang akan diumumkan secara langsung menerusi Facebook Watsons Malaysia.

Seorang pemenang akan membawa pulang Nissan Almera baharu tajaan Edaran Tan Chong Motor.

Antara jenama yang mengambil bahagian termasuk Alia, C Code, Naturals by Watsons, PINK by Pure Beauty, Pure Beauty, Watsons Brand, Bio-essence, Cetaphil, Colgate, Cosmoderm, Flavettes, Good Virtues Co., Lifebuoy, Maybelline, NH Detoxlim, Pond’s, Rimmel, Safi, Silky Girl, Sunsilk dan Aiken.

Dalam pada itu, orang ramai yang mendaftar sebagai ahli #WatsonsRewards! melalui Watsons.com.my berpeluang mendapat RM10 percuma (Watsons 2,000 mata).

Pelanggan juga boleh mendaftar untuk kad Watson Touch ‘n Go edisi eksklusif dengan 2,000 mata Watsons percuma dan baucar RM300 Watsons dengan bayaran pendaftaran serendah RM20.


Dapatkan informasi dan statistik terkini penularan wabak Covid-19 di Malaysia di sini: https://info.sinarharian.com.my/koronavirus

Newsletter

Berita Telus & Tulus hanya untuk anda setiap hari. Langgan Sekarang!