Jangan lupa tau tunggu 9.9 Hari Pembelian Hebat Shopee

Peluang untuk anda shopping sakan dengan lebih penjimatan, lebih keriangan

No Image Caption
A
A
A

9.9 Hari Pembelian Hebat Shopee kini tiba untuk memulakan musim membeli-belah akhir tahun yang dinanti-nantikan! Pasti anda semua teruja dengan peluang untuk berbelanja sakan bersama pelbagai tawaran berbaloi.

Dengan tawaran hebat dan baucar yang menarik, rakyat Malaysia bakal menikmati penjimatan dan keriangan yang lebih lagi apabila mereka membeli-belah di platform e-dagang terkemuka itu.

Pelbagai ganjaran dan tawaran menarik disediakan sepanjang tempoh kempen yang kini sedang berlangsung sehingga 9 September.

Penghantaran percuma tanpa perbelanjaan minimum

Nikmati penghantaran percuma walaupun hanya dengan pembelian satu barang! Anda tidak perlu risau tentang perbelanjaan minimum ketika membeli-belah. Tuntut dan gunakan baucar penghantaran percuma istimewa ini semasa membuat pembayaran.

Anda boleh menantikan detik 12pm Free Shipping Hours setiap hari dengan baucar untuk dituntut. Jadi, jangan ketinggalan!

No Image Caption

Artikel Berkaitan:

Diskaun harian 95 peratus

9.9 Hari Pembelian Hebat menawarkan baucar diskaun 95 peratus kepada pembeli setiap hari tanpa perbelanjaan minimum untuk penjimatan maksimum. Nantikan Coins Cashback Hours pada jam 8 malam setiap hari untuk memastikan anda mempunyai lebih banyak Syiling Shopee untuk pembelian seterusnya.

Beli & menang hingga RM200,000*

Para pengguna yang membeli-belah semasa tempoh kempen berpeluang memenangi hingga RM200,000*!

Caranya mudah sahaja okey, selesaikan beberapa tugasan di Shopee untuk mengumpul tiket emas. Pengguna yang bertuah akan dihubungi melalui Shopee Live dan mereka perlu menjawab soalan mudah untuk memenangi hadiah wang tunai.

Baucar harian eksklusif Shopee Live

Bukan itu saja tau, anda juga bakal menikmati baucar harian eksklusif Shopee Live yang mempunyai nilai diskaun hingga RM6 tanpa perbelanjaan minimum dari mana-mana strim langsung di Shopee Live.

Baucar yang eksklusif kepada siaran langsung ini diperbaharui setiap hari dan pengguna disarankan untuk kembali menonton strim langsung Shopee setiap hari bagi menuntut dan menggunakan baucar semasa 9.9 Hari Pembelian Hebat. Semakin kerap anda tonton strim langsung, maka semakin besar peluang anda untuk dapat baucar eksklusif itu. Memang Shopee tak pernah mengecewakan.

Selain itu, para pengguna juga boleh menyertai peraduan Shopee Live Buy & Win dan berpeluang memenangi hingga 100,000 Syiling Shopee dan jongkong emas tau! Peraduan ini sah untuk pembelian yang dibuat melalui mana-mana strim langsung di Shopee Live dari 26 Ogos hingga 9 September 2022.

Shopee Mall

Beli barangan berjenama serta 100 peratus tulen daripada kedai rasmi dengan tawaran menarik dan diskaun yang diperbaharui setiap hari.

Ini peluang keemasan anda untuk raikan Shopee 9.9 Hari Pembelian Hebat bersama Shopee Mall dengan diskaun 25 peratus, Pulangan Tunai Syiling Shopee 25 peratus, baucar jenama dengan nilai diskaun 25 peratus serta banyak lagi daripada jenama kegemaran anda seperti Watsons, Trapo, Samsung dan Sulwhasoo!

ShopeePay 9.9 Transfer and Win Big

Tak cukup lagi? Anda nak lagi ganjaran yang lebih hebat? Jangan risau Shopee selalu sediakan banyak ganjaran untuk para pengguna.

Berikut ialah beberapa cara untuk mendapatkan lebih nilai daripada dompet ShopeePay anda semasa 9.9 Hari Pembelian Hebat:

- Pindahkan wang dan menangi hingga 999,999 Syiling Shopee

- Hantar Ang Bao kepada 50 rakan dan dapatkan RM15*

- Dapatkan Pulangan Tunai hingga RM5 apabila anda menerima Pindahan DuitNow sebanyak minimum RM10*

ShopeeFood 9.9 Super Deals

Jangan lupa ya, bukan setakat tawaran babitkan pembelian barangan saja, tapi Shopee ada juga sediakan tawaran hebat untuk memenuhi selera anda.

Nikmati tawaran makanan hebat untuk SATU hari sahaja semasa 9.9 ShopeeFood Super Deals. Berikut adalah tiga tawaran istimewa yang tak patut anda lepaskan!

- Super Deals dengan diskaun hingga 50 peratus. Antara kedai yang mengambil bahagian untuk menggamit selera anda ialah: US Pizza, A&W, Kenny Rogers Roasters, Bask Bear Coffee, Subway, Old Town White Coffee, Tealive dan banyak lagi!

- Penghantaran percuma untuk SEMUA pesanan makanan anda dengan perbelanjaan minimum RM15.

- Jualan Kilat Shocking Sale pada harga RM9. Jangan lupa untuk melayari aplikasi ShopeeFood anda pada hari berkenaan.

No Image Caption

Shopee 9.9 Pentas Hebat

Nak lagi...nak lagi....nak lagi? Rileks brader dan sis, anda mesti tonton TV3, Shopee Live atau saluran YouTube Shopee, jam 9 malam pada 9 September untuk mendapatkan tawaran TV terbaik daripada Shopee 9.9 Pentas Hebat.

Pasti anda takkan bosan sebab ia padat dengan persembahan, permainan dan tawaran yang menarik.

Shopee akan memberi ganjaran kepada rakyat Malaysia menerusi Shopee Shake, Vouchers Drop dan banyak lagi semasa rancangan ke udara untuk pengalaman 9.9 Hari Pembelian Hebat yang tidak dapat dilupakan.

Tandakan kalendar anda pada 9 September!

Pada hari terakhir jualan mega ini, bersiap sedia untuk 12am Midnight Madness untuk merebut RM9 Knockout Deals, diskaun 95 peratus pada 9.9 Only Deals dan tuntut lebih banyak baucar diskaun 95 peratus tanpa perbelanjaan minimum, serta banyak lagi untuk penjimatan terhebat!

9.9 Hari Pembelian Hebat dibawakan oleh jenama dan rakan kongsi termasuk Alliance Bank, Baskin-Robbins, Dr Cardin, Gaabor, Garnier, L'Oréal, Puma, Secret Recipe, Skechers, Tefal dan Vinda.

Untuk maklumat lanjut mengenai Shopee 9.9 Hari Pembelian Hebat, layari https://shopee.com.my/m/99.

*Tertakluk pada terma dan syarat.