KUALA LUMPUR - Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang malam tadi, menerima kunjungan ziarah oleh pimpinan PKR.

Menerusi satu perkongsian gambar di Facebooknya, Hadi kelihatan bergambar bersama Presiden PKR, Datuk Dr Wan Azizah Wan Ismail, beserta Timbalannya, Datuk Mohamed Azmin Ali dan seorang lagi pimpinan PKR.

Pertemuan tersebut difahamkan berlangsung di Kuala Lumpur.

"Menerima kunjungan ziarah oleh pimpinan PKR pada malam ini di Kuala Lumpur," begitulah kenyataan ringkas yang dipetik menerusi Facebook Abdul Hadi.

Seperti diketahui umum, Pas kini menerajui politik blok ketiga, dan pertemuan ini dilihat selari dengan amalan politik Pas yang mengamalkan konsep politik matang.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • SHAH ALAM - Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali menggesa seluruh rakyat Malaysia khususnya di Selangor untuk menolak gutter politics atau politik longkang bagi menjamin perpaduan dalam negara.
  • SHAH ALAM - Kedudukan Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali di kerusi Parlimen Gombak dan Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli di kawasan Parlimen Pandan dijangka goyah berdasarkan kepada responden kaji selidik dilakukan Sinar Harian.
  • SHAH ALAM - Dakwaan kononnya terdapat lapan Adun PKR akan melompat parti menyertai Umno bersama bekas Menteri Besar Selangor, Tan Sri Muhammad Muhammad Taib, tidak benar.
  • KOTA BHARU - Pas mengulangi pendirian untuk tidak akan menjalinkan apa-apa hubungan tahaluf siyasi dengan PKR.
  • PERMATANG PAUH - Kerajaan Selangor harus mempamerkan keutamaan bagi menjaga kebajikan rakyat yang memberi mandat kepada PR sebelum ini untuk mentadbir Selangor selama dua penggal, berbanding isu politik semasa antara hubungan Pas dengan Pakatan Harapan.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.