KUALA LUMPUR - Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang malam tadi, menerima kunjungan ziarah oleh pimpinan PKR.

Menerusi satu perkongsian gambar di Facebooknya, Hadi kelihatan bergambar bersama Presiden PKR, Datuk Dr Wan Azizah Wan Ismail, beserta Timbalannya, Datuk Mohamed Azmin Ali dan seorang lagi pimpinan PKR.

Pertemuan tersebut difahamkan berlangsung di Kuala Lumpur.

"Menerima kunjungan ziarah oleh pimpinan PKR pada malam ini di Kuala Lumpur," begitulah kenyataan ringkas yang dipetik menerusi Facebook Abdul Hadi.

Seperti diketahui umum, Pas kini menerajui politik blok ketiga, dan pertemuan ini dilihat selari dengan amalan politik Pas yang mengamalkan konsep politik matang.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KELANA JAYA - Rakyat negeri Selangor dilihat sebagai penduduk paling bertuah berbanding dengan negeri lain di Malaysia.
  • SHAH ALAM - Walaupun Selangor di bawah pemerintahan menteri besar daripada PKR, iaitu Datuk Seri Mohamed Azmin Ali namun DAP didakwa mengusai negeri itu.
  • KUALA LUMPUR - Keadaan kesihatan bekas Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim dikhabarkan masih berada dalam keadaan kurang baik rentetan kesan kemalangan yang menimpa konvoi keretanya pada September lalu.
  • SHAH ALAM - Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali menggesa seluruh rakyat Malaysia khususnya di Selangor untuk menolak gutter politics atau politik longkang bagi menjamin perpaduan dalam negara.
  • SHAH ALAM - Kedudukan Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali di kerusi Parlimen Gombak dan Naib Presiden PKR, Rafizi Ramli di kawasan Parlimen Pandan dijangka goyah berdasarkan kepada responden kaji selidik dilakukan Sinar Harian.