MERIAH! Begitulah gambaran suasana perjalanan pengasas produk kecantikan Vida Beauty, Datuk Seri Hasmiza Othman ke Bangkok Thailand.

Menerusi perkongsian di Instagramnya, beliau yang juga dikenali Datuk Seri Vida ke ibu negara gajah putih itu difahamkan atas urusan perniagaan dan peribadi.

Sambil-sambil itu, beliau turut membeli-belah dan 'menjual lagunya' di sana.

"Beli berlian pulak dah. Jangan la marah ye saya kan suka beli benda camni, orang lain suka beli tanah," demikian coretannya.

Dalam pada itu, selepas selesai membeli Datuk Vida turut mengajak semua pekerja di kedai, untuk bersama-sama menyanyi lagu hitnya 'I Want You'.

"Saya dah jadi kawan dah dengan tokey kedai berlian ni. Yang 'butterfly' kat tangan saya tu cantik tak?" kongsinya lagi.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.