Jom Warnakan Raya Bersama Eco-Shop tawar hadiah 150 telefon Infinix

A
A
A

KUALA LUMPUR - Peruncit barangan rumah terkenal, Eco-Shop Malaysia melancarkan kempen ‘Jom Warnakan Raya Bersama Eco-Shop’ di seluruh negara yang sedang berlangsung ketika ini hingga 21 April depan.

Ketua Pegawai Eksekutifnya, Jessica Ng berkata, Eco-Shop mengajak pengguna mengambil bahagian dalam kempen berkenaan yang menawarkan penjimatan besar dengan produk berkualiti selain menawarkan hadiah cabutan bertuah.

Menurutnya, menerusi kempen ini, Eco-Shop dengan jenama telefon pintar Infinix menampilkan peraduan beli, imbas dan menang.

"Pelanggan yang membelanjakan RM50 atau lebih dalam satu resit berpeluang memenangi satu daripada lebih 150 telefon pintar Infinix, berjumlah sehingga kepada RM100,000 dengan hanya mengimbas kod QR dan menyerahkan butiran mereka bersama resit mereka.

"Bagi pelanggan yang membeli produk Eco-Shop bernilai RM50 ke atas dalam satu resit semasa tempoh kempen juga akan menerima beg kitar semula tandatangan eko-kedai yang direka khas," katanya menerusi kenyataan.

Selain itu katanya, pelanggan yang membelanjakan RM40 ke atas dalam satu resit dari 5 April hingga 9 April ini juga berpeluang menerima sampul raya tersedia berdasarkan siapa cepat dia dapat.

Ujarnya, kempen tersebut bertujuan meringankan beban rakyat yang dibebani kekangan kewangan supaya dapat menikmati perayaan penuh bermakna dan kegembiraan.

"Misi kami sentiasa meringankan beban pelanggan dengan menawarkan produk rumah mampu milik tetapi berkualiti, memupuk rasa mudah dan memudahkan kehidupan seharian rakyat Malaysia.

Artikel Berkaitan:

"Kempen ini merangkumi aspek ini, di samping kami berusaha untuk menyebarkan kebahagiaan mengikut kemampuan semasa musim perayaan ini," katanya menerusi kenyataan.

Dalam pada itu, Eco-Shop juga telah melancarkan video 'Jom Warnakan Raya Bersama Eko-Shop' bersama penyanyi Marsha Milan.

Video tersebut menekankan kepentingan kekeluargaan, persahabatan dan kemurahan hati semasa musim perayaan untuk memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia bersama-sama dalam perayaan dan bersolidariti.

Ikuti Channel rasmi Sinar Harian di WhatsApp supaya anda tidak terlepas berita-berita terkini daripada kami. Jom! Klik di sini!