'Motherhood Choice Awards 2019' iktiraf jenama produk bayi pilihan ibu

Petrina Goh bersama finalis Motherhood Choice Awards 2019.
Petrina Goh bersama finalis Motherhood Choice Awards 2019.
A
A
A

NUREN Group melancarkan 'Motherhood Choice Awards 2019' sebagai mengiktiraf jenama barangan bayi pilihan utama ibu bapa di negara ini.

Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Nuren Group, Petrina Goh, berkata kempen berkenaan bertujuan memberi ganjaran dan meraikan pemain industri barangan bayi yang telah memberikan sumbangan positif kepada komuniti ibu.

Beliau yang juga komuniti dan hub e-commerce Motherhood.com.my, menjelaskan, Motherhood.com.my mendapat perhatian dalam kalangan ibu bapa di negara ini.

"Kami ingin berkongsikan jenama, produk dan perkhidmatan terbaik untuk membantu ibu bapa membuat keputusan dengan informasi secukupnya dalam merancang perjalanan keluarga dan perbelanjaan barang-barang bayi.

"Untuk mempermudahkan carian produk dan perkhidmatan terbaik, kami melancarkan Motherhood Choice 100 di Motherhood.com.my di mana kami mempamerkan semua jenama ini.

"Usaha ini dalam mempromosikan jenama terbaik juga selaras dengan komitmen kerajaan untuk mengawal selia dan meningkatkan langkah keselamatan kanak-kanak.

"Oleh itu, hanya kualiti terbaik, produk yang paling selamat dan paling inovatif akan diserlahkan. Mereka juga akan menjadi juara untuk anugerah itu," katanya dalam satu kenyataan.

Anugerah Motherhood Choice Award ini akan pergi ke jenama yang paling banyak menerima undian dari komuniti Motherhood dan ibu bapa di Malaysia.

Artikel Berkaitan:

Pencalonan untuk program anugerah bermula seawal Mac 2019 dan pemenang akan diumumkan pada bulan Jun 2019.

Program itu mendapat sokongan Nestle Malaysia.

Melalui pelancaran laman web Motherhood.com.my ia juga akan membolehkan pemilik jenama dan pengedar yang diberi kuasa untuk mewujudkan hub sehenti untuk mengurus kandungan, e-dagang dan komuniti mereka.

Motherhood.com.my turut mensasarkan untuk menggabungkan 30 jenama untuk melancarkan Laman Jenama Rasmi mereka menjelang akhir tahun 2019.

Selain itu Nuren Group turut menjalinkan kerjasama dengan Organisasi Bukan Kerajaan (NGO), Yayasan OrphanCare bagi program ParentCraft Motherhood.com.my dan Yayasan OrphanCare.

Bengkel ibu bapa yang diwujudkan Motherhood adalah satu siri kelas untuk mendidik dan membimbing ibu-ibu dalam perjalanan penjagaan anak mereka.

Kelas-kelas yang dijalankan secara bulanan, menyasarkan seramai 150 orang ibu bapa baru.

Ikuti Channel rasmi Sinar Harian di WhatsApp supaya anda tidak terlepas berita-berita terkini daripada kami. Jom! Klik di sini!