KDEBWM rai tetamu, anak yatim di Iftar Ala Madinah@Karangkraf

Ramli (dua dari kanan) menyampaikan sumbangan duit raya kepada anak yatim dari Pertubuhan Rahoma Darul Fakir.
Ramli (dua dari kanan) menyampaikan sumbangan duit raya kepada anak yatim dari Pertubuhan Rahoma Darul Fakir.
A
A
A

SHAH ALAM - KDEB Waste Management (KDEBWM) meneruskan program tanggungjawab sosial korporatnya dengan menyertai dan meraikan orang ramai yang berbuka puasa semasa program Iftar Ala Madinah@Karangkraf pada Selasa.

Pengarah Urusannya, Datuk Ramli Mohd Tahir berkata, KDEBWM memberikan 500 pek makanan dan ia merupakan inisiatif kebajikan syarikat berkenaan bersempena mengambil keberkatan bulan Ramadan.

Anak-anak yatim dari Pertubuhan Rahoma Darul Fakir dari Subang Jaya, Selangor bersama-sama berbuka puasa pada program Iftar Ala Madinah@Karangkraf pada Selasa.
Anak-anak yatim dari Pertubuhan Rahoma Darul Fakir dari Subang Jaya, Selangor bersama-sama berbuka puasa pada program Iftar Ala Madinah@Karangkraf pada Selasa.Ramli menyampaikan tazkirah bertajuk Elak Pembaziran Makanan, Pulihara Alam Sekitar kepada tetamu yang hadir pada program Iftar Ala Madinah@Karangkraf sebelum berbuka puasa.
Ramli menyampaikan tazkirah bertajuk Elak Pembaziran Makanan, Pulihara Alam Sekitar kepada tetamu yang hadir pada program Iftar Ala Madinah@Karangkraf sebelum berbuka puasa.

Sempena program itu, KDEBWM turut mengambil peluang menyampaikan sumbangan duit raya kepada 30 orang anak yatim dari Pertubuhan Rahoma Darul Fakir dari Subang Jaya, Selangor.

Ramli (lima dari kanan) bersama anak-anak yatim.
Ramli (lima dari kanan) bersama anak-anak yatim.

Menariknya, seramai 150 kakitangan KDEBWM turut menyertai program iftar itu dan Ramli tidak melepaskan peluang untuk memberikan tazkirah kepada tetamu yang hadir sebelum majlis berbuka puasa.

Ramli bersama beberapa kakitangan KDEBWM berbuka puasa bersama tetamu yang hadir pada program Iftar Ala Madinah@Karangkraf.
Ramli bersama beberapa kakitangan KDEBWM berbuka puasa bersama tetamu yang hadir pada program Iftar Ala Madinah@Karangkraf.Dua pekerja KDEBWM melakukan persediaan dengan membentangkan tikar sebelum majlis berbuka puasa.
Dua pekerja KDEBWM melakukan persediaan dengan membentangkan tikar sebelum majlis berbuka puasa.Seorang pekerja KDEBWM mengangkat tikar untuk dibentangkan sebelum majlis berbuka puasa.
Seorang pekerja KDEBWM mengangkat tikar untuk dibentangkan sebelum majlis berbuka puasa.Ramli (empat dari kiri) bersama kakitangan KDEBWM yang hadir berbuka puasa pada Iftar Ala Madinah@Karangkraf.
Ramli (empat dari kiri) bersama kakitangan KDEBWM yang hadir berbuka puasa pada Iftar Ala Madinah@Karangkraf.