Sila log masuk terlebih dahulu.

Em Fitness pupuk staf E-Mutiara lebih cergas


Che Ibrahim (duduk) mencuba peralatan senaman selepas merasmikan em Fitness di ibu pejabat E-Mutiara di Kota Bharu, baru-baru ini.
Che Ibrahim (duduk) mencuba peralatan senaman selepas merasmikan em Fitness di ibu pejabat E-Mutiara di Kota Bharu, baru-baru ini.
A
A
A

KONSORTIUM E-Mutiara Berhad (E-Mutiara) melancarkan pusat kecergasan di ibu pejabat syarikat itu di Kota Bharu, Kelantan bagi menggalakkan semua kakitangannya mengamalkan gaya hidup lebih sihat.

Pengerusi Eksekutif E-Mutiara, Che Ibrahim Che Ismail berkata, pusat kecergasan yang diberi nama Em Fitness itu diharap mampu memberi manfaat kesihatan untuk jangka panjang kakitangan syarikat. Menurutnya, Em Fitness berkonsepkan santai dengan staf E-Mutiara boleh menggunakan kemudahan bersenam mengikut jadual ditetapkan tanpa bayaran.

“Memang dah lama kita rancang nak buat satu tempat riadah dan akhirnya ia menjadi kenyataan. Kita galakkan semua kakitangan guna kemudahan ini mengikut waktu lapang mereka kerana ia percuma. “Sebagai syarikat pengendali bas ekspres, saya mahu mereka menjadi warga kerja yang sihat dan bebas daripada masalah kesihatan agar boleh datang bekerja setiap hari dengan badan yang cergas,” katanya.

Beliau berkata demikian pada majlis perasmian Em Fitness sempena Hari Sukan E-Mutiara di Kota Bharu baru-baru ini. Hadir sama Pengarah Pentadbiran dan Undang-Undang E-Mutiara, Naemah Ya’acob dan Pengurus Kewangan, Siti Norzulhaida Yusoff.

Artikel Berkaitan: