Now Playing Sarjan wanita ambil rasuah daripada penagih dadah

Seorang sarjan polis direman tiga hari atau hingga 23 Oktober ini berhubung siasatan dipercayai terlibat rasuah, lapor Wartawan Seremban Khairulkheiza Mohd Najib. Majistret Mahkamah Khas Reman Seremban, Rahimah Rahim membenarkan permohonan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) untuk menahan polis wanita berusia 36 tahun berkenaan yang bertugas di Bahagian Narkotik Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Jelebu itu untuk siasatan disyaki menerima suapan sRM1,200 daripada seorang penagih dadah.

VIDEO ANDA MUNGKIN SUKA
VIDEO DARI SEMASA
VIDEO DARI DISKUSI
Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • Kegembiraan jelas terpancar diwajah kanak-kanak Orang Kelainan Upaya (OKU),Muhammad Amir Mustaqim Mohd Adnan, 15, yang menerima kerusi roda eletrik sumbangan Jabatan Hal Ehwal Veteran (JHEV) di Dewan Beta, semalam, lapor wartawan Kota Bharu, Rosalwani Che Soh.
  • Kecantikan, kelincahan, gelagat dan bentuk badan yang agak kecil namun lebih tinggi dari pesaing lain yang dimiliki ayam ratu baka Super Green berusia 11 bulan dari Sungai Tong, Setiu berjaya memikat juri dalam Pertandingan Kesenian dan Kursus Ayam Ratu Terbuka Terengganu, lapor wartawan Kuala Terengganu, Norhaspida Yatim.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
© 2017 All Rights Reserved •Karangkraf Group Media • © 2017 Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Media Karangkraf