EPL: Dua bintang remaja ditahan kerana disyaki merogol

Dua pemain bola sepak Liga Perdana Inggeris telah ditangkap hujung minggu lalu kerana disyaki merogol dan melakukan serangan. Foto hiasan 123RF
Dua pemain bola sepak Liga Perdana Inggeris telah ditangkap hujung minggu lalu kerana disyaki merogol dan melakukan serangan. Foto hiasan 123RF
A
A
A

DUA pemain bola sepak Liga Perdana Inggeris telah ditangkap pada hujung minggu kerana disyaki merogol dan melakukan serangan.

The Sun melaporkan bahawa kedua-dua pemain berusia 19 tahun dan bermain untuk kelab yang sama.

Dikatakan bahawa seorang pemain telah ditemu bual secara ringkas oleh polis di stadium kelab mereka kerana disyaki menyerang dan membantu serta bersubahat dengan kes rogol.

Dia kemudian dibenarkan meninggalkan stadium sebelum ditangkap secara rasmi, bermalam di sel polis sebelum disoal siasat oleh detektif dengan berhati-hati.

Keesokan harinya, rakan sepasukannya turut ditangkap dan disoal siasat kerana disyaki merogol.

Polis telah mengesahkan bahawa kedua-duanya telah dibebaskan dengan ikat jamin, dengan seorang jurucakap berkata: 'Pegawai telah menahan dua lelaki berikutan laporan rogol.

"Seorang lelaki berusia 19 tahun ditahan kerana disyaki menyerang dan membantu serta bersubahat dengan rogol.

"Lelaki kedua berusia 19 tahun ditahan kerana disyaki merogol.

Artikel Berkaitan:

"Kedua-dua lelaki itu telah dibebaskan dengan jaminan polis."

Namun persoalannya, pemain mana dan siapakah gerangannya? - Astro Arena

Ikuti Channel rasmi Sinar Harian di WhatsApp supaya anda tidak terlepas berita-berita terkini daripada kami. Jom! Klik di sini!