Satu pintu tertutup, pasti terbuka pintu rezeki lain - KJ

Khairy memuatnaik gambar bersama Tunku Ismail di Instagram Story miliknya pada Sabtu.
Khairy memuatnaik gambar bersama Tunku Ismail di Instagram Story miliknya pada Sabtu.
A
A
A

SHAH ALAM - Selepas pemecatan bekas Ketua Pemuda UMNO, Khairy Jamaluddin Abu Bakar daripada parti berkenaan pada Jumaat, kisah beliau terus mendapat liputan media di negara ini.

Terbaru, menerusi gambar bersama Tunku Ismail yang dimuat naik di Instagram Story miliknya, beliau menyatakan soal rezeki adalah milik ALLAH.

"Satu pintu tertutup, pasti akan terbuka pintu rezeki yang lain. Rezeki di tangan ALLAH,” ujarnya pada Sabtu.

Sebelum itu, Tunku Ismail di Instagramnya memuat naik gambar bersama Khairy dan memberikan bayangan bahawa bekas Ahli Parlimen Rembau itu bakal menjadi Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) JDT pada masa hadapan.

"Bakal CEO JDT dan penasihat belia Johor," katanya.

Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan pada Jumaat mengesahkan bekas Pengerusi UMNO Selangor, Tan Sri Noh Omar dan Khairy dipecat daripada parti tersebut.

Kedua-dua pemimpin itu dipecat susulan pelanggaran disiplin parti mengikut Perlembagaan UMNO kerana kesalahan sewaktu Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15).

Selain itu, Ahli Parlimen Sembrong, Datuk Seri Hishammuddin Hussein; (Ketua Bahagian Tebrau, Datuk Maulizan Bujang; Ketua UMNO Jempol, Datuk Seri Mohd Salim Sharif dan bekas Ketua Penerangan,Shahril Sufian Hamdan digantung hak-hak dalam parti selama enam tahun.

Artikel Berkaitan: