Program A100 tawar syarikat penyelesaian sehenti holistik


Daniel Zhang ketika berucap pada majlis pengumuman pelancaran A100.
Daniel Zhang ketika berucap pada majlis pengumuman pelancaran A100.
A
A
A
ALIBABA Group Holding Limited, mengumumkan pelancaran ‘A100’, sebuah program perkongsian strategik yang menawarkan syarikat penyelesaian sehenti holistik untuk mempercepat transformasi digital mereka.

Ahli A100 akan membangunkan hubungan kerja yang mendalam dengan perniagaan Alibaba merentasi pelbagai fungsi dan platform untuk mewujudkan nilai-nilai terbaik yang cekap, berkesan dan mampan dalam era digital.

Inisiatif A100 diumumkan pada ‘Persidangan Perniagaan Alibaba Satu’ di Hangzhou. Nama, ‘A100’ melambangkan matlamat Alibaba untuk menyediakan penyelesaian digital kepada sejumlah besar syarikat.

Alibaba kini menawarkan Sistem Operasi Alibaba kepada syarikat-syarikat dari semua saiz melalui

Program A100, yang membolehkan mereka memilih dari menu perkhidmatan lengkap untuk meningkatkan operasi perniagaan.

Alibaba akan menubuhkan satu pasukan yang bertanggungjawab merentas akaun platform bagi menyelia pelaksanaan A100 dan akan bermula dengan rakan-rakan sedia ada di dalam ekosistem syarikat.

Program ini akan beransur-ansur berkembang ke jenama lain yang ingin mengoptimumkan digital mereka operasi.

Ketua Pegawai Eksekutif Alibaba Group, Daniel Zhang berkata, inisiatif A100, yang dikuasakan oleh Sistem Operasi Alibaba, akan menjadi kedai sehenti bagi perniagaan mengakses pelbagai perkhidmatan perusahaan yang komprehensif dalam era digital.

"Dengan lebih 600 juta pengguna aktif bulanan dan hampir 30 unit perniagaan yang mengkhususkan diri dalam perkhidmatan perusahaan dari runcit digital ke pembayaran mudah alih ke pemasaran digital kepada infrastruktur IT dan banyak lagi, Alibaba adalah rakan kongsi utama untuk perniagaan di China dan di seluruh dunia memanfaatkan penggunaan yang semakin meningkat oleh kelas pertengahan China," katanya.
Artikel Berkaitan: