Juruwang hamil ditumbuk pelanggan wanita hingga bengkak muka

Tular video dalam media sosial memaparkan seorang juruwang hamil ditumbuk seorang pelanggan wanita sehingga lebam di muka dalam kejadian di sebuah pasar raya di Southkey di sini pada Sabtu.
Tular video dalam media sosial memaparkan seorang juruwang hamil ditumbuk seorang pelanggan wanita sehingga lebam di muka dalam kejadian di sebuah pasar raya di Southkey di sini pada Sabtu.
A
A
A

JOHOR BAHRU - Tular video dalam media sosial memaparkan seorang juruwang hamil ditumbuk seorang pelanggan wanita sehingga lebam di muka dalam kejadian di sebuah pasar raya di Southkey di sini pada Sabtu.

Berdasarkan maklumat dikongsikan mangsa dalam Facebook miliknya atas nama Zuriani Mahmood, 25, kejadian tersebut berlaku pada jam 3.17 petang semasa pelanggan wanita terbabit mahu menjelaskan bayaran di kaunter.

Menurut Zuriani, kejadian berlaku semasa membuat pembayaran dan wanita tersebut mahu memulangkan satu barang yang dibelinya namun dia meminta pelanggan terbabit menunggu kerana pembelian itu sudah masuk ke dalam sistem.

Bagaimanapun kata Zuriani, pelanggan wanita tersebut dengan tiba-tiba memarahinya dengan nada tinggi dan selepas pembayaran dibuat telah menumbuk mukanya sehingga mengakibatkan bengkak.

Dakwanya, tumbukan tersebut menyebabkan bahagian bawah mata sebelah kiri bengkak sebelum membuat laporan di Balai Polis Majidee di sini pada hari yang sama.

Seorang juruwang mendakwa lebam di bawah mata sebelah kiri selepas ditumbuk seorang pelanggan wanita semasa di kaunter pembayaran di sebuah pasar raya di Southkey, Johor Bahru, pada Sabtu
Seorang juruwang mendakwa lebam di bawah mata sebelah kiri selepas ditumbuk seorang pelanggan wanita semasa di kaunter pembayaran di sebuah pasar raya di Southkey, Johor Bahru, pada Sabtu

"Report dah dibuat, tunggu tindakkan dari polis je. Maruah aku tercalar ya sebagai seorang 'cashier' bila 'cust' (pelanggan) buat macam ini depan ramai orang. Sedangkan itu salah sendiri.

"Kalau setakat gaduh mulut, boleh terima lagi. Tapi kau siapa untuk naik tangan dekat muka aku!!! Aku sertakan gambar dan 'cctv cust'.

Artikel Berkaitan:

Aku tak tahu apa salah aku sedangkan aku dah terangkan, tapi kau tetiba melenting.

"Aku memang takkan maafkan orang macam ini ya! Aku tengah mengandung, kau sentuh-sentuh aku. Aku takkan tarik report ya, aku sumpah kau.

"Kes 'viral' dan 'share'! Supaya orang lain boleh berhati-hati dengan 'cust' spesies macam ni, 'be alert'! Sesiapa kenal boleh la 'tag' dia kat 'post' ni," tulis Zuriani dalam Facebook miliknya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan, Asisten Komisioner Raub Selamat ketika dihubungi berkata, laporan berhubung kejadian tersebut sedang disemak.

Nak berita-berita terkini dengan lebih pantas? Jom sertai saluran WhatsApp Sinar Harian: https://whatsapp.com/channel/0029Va4iEylEgGfDYSCqPJ28

@sinarharianonline Tular rakaman video dalam media sosial memaparkan seorang juruwang wanita sedang mengandung ditumbuk seorang pelanggan wanita sehingga lebam di muka dalam kejadian di sebuah pasar raya di Southkey, Johor Bahru pada Sabtu. Berdasarkan maklumat dikongsikan mangsa dalam Facebook miliknya atas nama Zuriani Mahmood, 25, kejadian tersebut berlaku pada jam 3.17 petang semasa pelanggan wanita terbabit mahu menjelaskan bayaran di kaunter. Menurut Zuriani, kejadian berlaku semasa membuat pembayaran dan wanita tersebut mahu memulangkan satu barang dibelinya namun dia meminta pelanggan terbabit menunggu kerana pembelian itu sudah masuk ke dalam sistem. Bagaimanapun kata Zuriani, pelanggan wanita tersebut dengan tiba-tiba memarahinya dengan nada tinggi dan selepas pembayaran dibuat telah menumbuk mukanya sehingga mengakibatkan bengkak. #SinarHarian#SinarTerkini#viral#cashier#tumbuk#pasarraya original sound - Sinar Harian