Selebriti tersohor Oppa, Lee Minho ‘jatuh cinta’ dengan CUCKOO TITAN

No Image Caption
A
A
A

SHAH ALAM – Tidak hairanlah mengapa CUCKOO TITAN menjadi pilihan selebriti ternama Korea Selatan, Lee Minho kerana penapis air terbaharu daripada CUCKOO International (Malaysia) Sdn Bhd (CUCKOO International) telah tampil dengan satu siri inovasi terbaharunya.

Bukan itu sahaja, ikon muzik Malaysia, Datuk Seri Siti Nurhaliza juga turut mengagumi kehebatan teknologi CUCKOO TITAN.

Kedua-dua selebiriti itu turut dilantik sebagai Duta CUCKOO bagi memberikan inspirasi kepada orang ramai untuk menjalani kehidupan sihat dan ceria.

Bagi memperluaskan lagi tawaran peralatan sihat Beyond Standards, syarikat berkenaan melancarkan model ‘flagship’ serba baharu, Penapis Air Beralkali Ringan CUCKOO TITAN Bebas Tangki.

No Image Caption

Penapis air dalam kelasnya tersendiri itu, tampil dengan reka bentuk lebih kompak, ringkas dan bebas tangki.

Penapis air dalam kelas tersendirinya itu tidak sekadar memberikan Lee Minho dan anda air minuman yang bersih dan berkualiti tinggi, tapi juga menyediakan pilihan untuk pelbagai suhu air, termasuk fungsi ‘Extra Hot’ air panas bersuhu 100°c yang tiada pada kebanyakan penapis air lain, menjimatkan masa untuk menikmati minuman kegemaran anda.

Artikel Berkaitan:

Malahan fungsi ‘multiple hot water temparature settings’ membolehkan pengguna CUCKOO TITAN menyelaraskan suhu air panas mengikut kehendak mereka. Fungsi – fungsi bukan sahaja senang tetapi selamat dengan fungsi ‘Child Lock’ CUCKOO TITAN.

No Image Caption

Selain daripada itu, penapis air berinovatif ini juga mampu mengeluarkan air pensterilan yang dapat menghapuskan sehingga 99.9* peratus kuman dan racun perosak semasa atau apabila digunakan untuk membasuh sayur-sayuran dan buah-buahan. (*Diuji serta terbukti oleh Institut Persekitaran Dan Kerja Air Korea (KEWWI).)

No Image Caption

Ia juga dilengkapi dengan teknologi pensterilan elektrolisos 'In & Out' CUCKOO yang bagi pembersihan paip dan faucet pendispensian secara berkala untuk menjamin kebersihan penapis air serta airnya sepanjang masa.

No Image Caption

Bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai penapis air berteknologi tinggi CUCKOO TITAN ini, anda boleh layari: https://www.cuckoo.com.my/products/water-purifiers/titan

Elemen berteknologi tinggi dan inovasi terkini inilah yang membuatkan Lee Minho ‘jatuh cinta’ dengan Penapis Air Beralkali Ringan CUCKOO TITAN.

No Image Caption

Anda kini boleh memiliki penapis air CUCKOO TITAN yang menjadi pilihan utama Lee Minho dengan menikmati promosi istimewa pelancaran pada hanya RM110* sebulan! Anda juga akan menerima servis berkala percuma setiap empat bulan dan penukaran penapis secara percuma yang dilaksanakan oleh pasukan CUCKOO+.

*Tertakluk kepada terma dan syarat

Jika anda mahukan lebih maklumat lagi, sila layari laman sesawang rasmi CUCKOO; CUCKOO.com.my atau ikuti Facebook CUCKOO.

Sila klik pautan PROMOSI

No Image Caption
Play Icon

#SAMASAMAHealthier

#CUCKOOTITAN

#CUCKOOWaterPurifier