Sila log masuk terlebih dahulu.

Guardian lancar set termos edisi terhad tokidoki

Salah satu set termos eksklusif tokidoki yang boleh didapati di Guardian.
Salah satu set termos eksklusif tokidoki yang boleh didapati di Guardian.
A
A
A

GUARDIAN Malaysia (Guardian) melancarkan promosi terbaru Siri Thermal Eksklusif tokidoki berikutan kejayaannya mengadakan siri kembara dengan jenama berkenaan pada Oktober lalu.

Pengarah Pemasaran Runcit Guardian Malaysia dan Singapura, Anna Ng berkata, promosi itu diadakan sempena Ramadan untuk menggalakkan pelanggan makan dan minum secara sihat.

“Dengan Siri Thermal Eksklusif Guardian tokidoki, pelanggan boleh membawa bekal makanan dan minuman yang sihat dari rumah ke tempat kerja atau diberikan kepada yang tersayang.

“Termos tahan panas dan balang makanan berdinding kembar ini boleh menyimpan makanan dan minuman sejuk selama 10 hingga 12 jam atau panas untuk 8 hingga 10 jam,” katanya dalam satu kenyataan baru-baru ini.

Tambahnya, Siri Thermal Eksklusif Guardian tokidoki itu mengandungi beg tahan panas/sejuk, termos tahan panas/sejuk 350 mililiter (ml) dan balang makanan tahan panas/sejuk 500ml.

“Pelanggan boleh mendapatkan set tiga barangan ini pada harga RM80 setiap set dengan pembelian RM20 dan ke atas dalam satu resit melibatkan jenama yang mengambil bahagian.

“Mereka juga boleh mendapatkannya dengan pembelian RM40 dan ke atas dalam satu resit sekiranya tanpa jenama yang mengambil bahagian.

Katanya, koleksi eksklusif itu juga boleh didapati secara dalam talian di www.guardian.com.my.

Artikel Berkaitan:

Guardian melancarkan Siri Thermal Eksklusif Guardian tokidoki pada 1 Mei nanti.