X

Kindly register in order to view this article
!

Saji tidak ketinggalan rai petugas media di Istana Negara

Saji tidak ketinggalan menyediakan minuman kepada petugas media yang membuat liputan di luar Pintu 2 Istana Negara hari ini. -Foto Sinar Harian SHARIFUDIN ABDUL RAHIM
A
A

KUALA LUMPUR - [DIKEMASKINI] Saji tidak ketinggalan menyediakan minuman kepada petugas media yang membuat liputan di luar Pintu 2 Istana Negara hari ini.

Lebih daripada 70 petugas media berada di lokasi seawal jam 8 pagi menunggu kehadiran ahli parlimen yang dijadualkan mengadap Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah.

Saji merupakan produk halal terbaik bagi menyokong inisiatif kerajaan untuk meningkatkan penggunaan produk berasaskan sawit.

Terdahulu, kehadiran petugas media itu mendapat perhatian Yang di-Pertuan Agong apabila mengurniakan makanan KFC semalam.

Pada tengah hari semalam, baginda mencemar duli bertemu dan mengurniakan makanan McDonalds kepada petugas media.

Banyak pihak pengendali makanan dan minuman lain turut hadir menyantuni petugas media dan sudah pasti, pihak media amat menghargai keprihatianan mereka semua.

ARTIKEL BERKAITAN: Debaran penantian keputusan Agong

Baki 132 Ahli Parlimen menghadap Agong hari ini

Masa depan negara ditentukan rakyat bukan elit politik

Fakta penting berhubung Perdana Menteri Interim

Jangan percaya spekulasi saya tinggalkan UMNO: Hishammuddin


Dapatkan informasi dan statistik terkini penularan wabak Covid-19 di Malaysia di sini: https://info.sinarharian.com.my/koronavirus