X

Kindly register in order to view this article
!

Jumaat | 03 Disember 2021

Galaxy Watch Active2 buat jejaka kekal fit dan stailo

TIGA rekaan tali premium keluli tahan karat dengan diameter bersaiz 40mm.
A
A

UNTUK si jejaka yang sukakan amalan gaya hidup sihat, jangan ketinggalan mendapatkan fitur baharu Samsung, Galaxy Watch Active2 untuk membantu tubuh kekal fit dan stailo sepanjang masa.

Bukan sahaja prestasi portfolio dipertingkatkan, jam pintar yang direka khas itu berupaya untuk menjadi penasihat maya terbaik supaya si pemakai dapat menjalankan aktiviti dengan lebih sistematik.

Menurut Presiden Samsung Malaysia Electronics, Yoonsoo Kim, penciptaan Galaxy Wacth Active2 itu bertujuan untuk menggalakkan kebebasan ekspresi dan inspirasi positif sejajar agenda syarikat yang dipacukan pelbagai inovasi.

“Kami memahami kepentingan keseimbangan antara tugas hakiki dan kehidupan seharian. Ini kerana dalam pembangunan profesional, kecenderungan untuk mengabaikan kesejahteraan peribadi cukup tinggi.

“Atas justifikasi itu, inovasi tersebut dapat membantu mereka yang sedang mencari kehidupan yang lebih sihat dan pintar selain mahukan penampilan bergaya. Galaxy Wacth Active2 mungkin aksesori yang anda cari selama ini,” katanya.

REKAAN tali aluminium ringan FKM dengan diameter bersaiz 40mm.
REKAAN tali aluminium ringan FKM dengan diameter bersaiz 40mm.

Tambah menarik, gajet jam pintar yang diprogramkan khas untuk panduan gaya hidup sihat itu turut merangkumi amalan diet, senaman, kecergasan mental dan juga rutin tidur.

Bukan sahaja memiliki sensor kesihatan cukup berinovatif, pemakainya juga dapat melihat data lebih cepat dan mudah untuk memaksimumkan rutin kecergasan di landasan yang betul.

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk memiliki Galaxy Watch Active2 sebagai jurulatih maya harian buat para lelaki yang inginkan kelainan.

GALAXY Watch Active2 edisi Under Armour dengan diameter bersaiz 40mm. GALAXY Watch Active2 edisi Under Armour dengan diameter bersaiz 40mm.
GALAXY Watch Active2 edisi Under Armour dengan diameter bersaiz 40mm. GALAXY Watch Active2 edisi Under Armour dengan diameter bersaiz 40mm.

ANEKDOT

SPESIFIKASI lain Galaxy Watch Active2:

  • Miliki akses Samsung Health untuk program meditasi.
  • Algoritma analisis tidur yang dipertingkatkan ke arah pola lebih sihat.
  • Galaxy Watch Active2 kini menyokong suara dan terjemahan teks masa nyata lebih 16 bahasa.
  • Mudah untuk kekal berhubung dengan perkongsian Spotify 2.
  • Membawa pengalaman interaksi peranti lancar dengan akses kepada muzik, podcast dan multimedia lebih mudah.
  • Saiz 44 milimeter (mm) and 40mm dengan dua rekaan tali aluminium ringan Fluoroelastomer kasual (FKM) dan premium keluli tahan karat.


Dapatkan laporan yang lebih eksklusif dan kritis, sila layari Sinar Premium
Artikel ini ialah ©️ 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf. Sebarang salinan tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Newsletter

Berita Telus & Tulus hanya untuk anda setiap hari. Langgan Sekarang!