X

Kindly register in order to view this article
!

Peraduan Wayang HibSinar – Joker

Joker 2019
A
A

JOKER

Bahasa: Inggeris

Pengarah: Todd Phillips

Pelakon: Joaquin Phoenix، Robert De Niro، Zazie Beetz، Bill Camp، Frances Conroy

Genre: Thriller

Klasifikasi: 18

Tayangan: 3 Oktober 2019

Edaran: Warner Bros. Pictures

Peraduan Wayang HibSinar kini kembali lagi dengan sebuah filem ditunggu ramai، Joker yang akan ditayangkan di pawagam Malaysia bermula 1 Oktober 2019.

Karakter Joker، seteru Batman yang sebelum ini cukup sinonim dengan filerm-filem DC bakal tampil dengan versinya yang tersendiri yang lebih realistik.

Filem yang menyaksikan Joaquin Phoenix sebagai teraju utama ini mengisahkan tentang Joker yang mula mencetuskan kekecohan dan malapetaka di Gotham City selepas gagal mencipta nama dalam bidang komedi.

Joker atau Arthur Fleck berdepan dengan pelbagai konflik yang akhirnya menjadikan dirinya sebagai penjenayah psikopatik.

Apakah sebenarnya terjadi kepada Joker؟ Dapatkan jawapannya dengan menonton filem ini di pawagam berdekatan.

PERADUAN

Menangi tiket percuma dan menjadi antara yang terawal menonton filem Joker – Wayang HibSinar (Sinar Harian) dengan menulis slogan menarik dan kreatif tentang filem ini.

Saya mahu menjadi antara yang terawal menonton filem Joker kerana:

.................................................................................................................................................

Lengkapkan slogan tersebut beserta info diri anda (Nama Penuh، No K/P، Alamat، No. Telefon) dan e-mel ke: [email protected] (tarikh tutup: 27 September 2019).

INFO TAYANGAN

Tarikh: 1 Oktober 2019 (Selasa)

Masa: 7.45 malam

Lokasi: TGV 1Utama

(Terima kasih: Warner Bros. Pictures)

**Hanya terbuka kepada anda yang menetap di sekitar Lembah Klang sahaja. (Pemenang akan dipilih berdasarkan penyertaan terpantas dengan slogan menarik).


Dapatkan informasi dan statistik terkini penularan wabak Covid-19 di Malaysia di sini: https://info.sinarharian.com.my/koronavirus