X

Kindly register in order to view this article
!

Rihana Oksana ucap terima kasih kepada orang ramai

A
A

KUALA LUMPUR - Bekas ratu cantik Moscow, Rihana Oksana Gorbatenko membuat kemunculan semula di akaun Instagram miliknya sambil mengucapkan terima kasih kepada mesej-mesej sokongan yang diberikan orang ramai.

Rihana membuat hantaran terbaru itu selepas dua hari peguam Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V membuat pengesahan rasmi berkenaan perceraian talak tiga ke atas wanita dari Rusia itu.

Hantaran terbaru Rihana dilihat sudah berubah nada apabila lebih terarah kepada kata-kata semangat diterimanya seolah-olah dia maklum dengan perceraian itu walaupun cuba mempertahankannya sebelum ini.

Menerusi hantaran pagi ini, Rihana berkata, walaupun dia menulis dengan linangan air mata, namun ia adalah tangisan kegembiraan kerana ramai pihak yang memberi kata-kata semangat kepadanya.

“Saya sedang menulis dan saya tidak dapat menahan air mata daripada mengalir. Dan saya rasa tidak perlu untuk menahannya, kerana ia adalah tangisan kegembiraan dan kesyukuran!

“Saya masih tidak percaya yang saya menerima begitu banyak mesej yang baik daripada anda semua. Daripada seluruh pelusuk dunia!,” katanya.

Tambah Rihana yang memuat naik hantaran dua keping foto bersama anaknya, dia juga akan terus berkongsi kisah hidupnya dengan orang ramai.

“Sokongan dan dorongan anda semua amat berharga bagi saya. Mesej masuk tidak henti-henti, saya akan terus berkongsi kisah hidup saya dengan ikhlas dan jujur,” katanya.

Sabtu lalu, peguam kepada Sultan Muhammad V, Koh Tien Hua membuat pengesahan mengenai cerai talak tiga Sultan Kelantan ke atas Rihana.

Tien Hua menjelaskan, Rihana dicerai dengan kehadiran dua orang saksi beragama Islam.

Katanya, Rihana sudah dimaklumkan tentang perceraian yang tidak boleh ditarik balik itu pada 22 Jun melalui peguamnya, Alexander Dobrovinsky & Partners Rusia dan satu salinan sijil perceraian telah diberikan kepadanya melalui peguamnya pada 20 Julai lalu.


Dapatkan informasi dan statistik terkini penularan wabak Covid-19 di Malaysia di sini: https://info.sinarharian.com.my/koronavirus

Newsletter

Berita Telus & Tulus hanya untuk anda setiap hari. Langgan Sekarang!