X

Kindly register in order to view this article
!

Sorotan 2018: Muzik video trending tempatan

A
A

1. Lagu Anta Permana nyanyian penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza meraih sebanyak 7.3 juta tontonan. Lagu hasil ciptaan Hael Husaini dan Ezra Kong ini telah membuatkan peminat terngiang-ngiang bahagian korus lagu.

2. Muzik video Luar Biasa nyanyian Ismail Izzani ft Alif ini dimuatnaik pada 26 Oktober lalu dan sehingga kini berjaya meraih kira-kira 17.6 juta lebih tontonan di Youtube.

3. Lagu Hikayat Benladin nyanyian penyanyi remaja, Ben Ladin meraih tontonan sebanyak 19.1 juta. Dimuatnaik pada 19 Julai lalu di Youtube.

4. Lagu Aqilah merupakan sekuel dari muzik video Zalikha nyanyian band Floor 88. Muzik video ini telah meraih 30.2 juta tontonan di laman Youtube setakat hari ini.

5. 47.2 juta merupakan jumlah tontonan besar di YouTube bagi muzik video Di Matamu nyanyian Sufian Suhaimi. Lagu ini dilancarkan selepas hubungan cinta Sufian Suhaimi didakwa terputus di tengah jalan. Di Matamu juga mempunyai nilai sentimental buat pendengar. Tidak terkejut jika lagu ini mendapat sambutan memberangsangkan.


Dapatkan informasi dan statistik terkini penularan wabak Covid-19 di Malaysia di sini: https://info.sinarharian.com.my/koronavirus