X

Kindly register in order to view this article
!

Sinar Harian terima Anugerah Media Tahunan MDKL

Antara warga media yang diraikan dalam majlis semalam.
A
A

KUALA LANGAT - Ketelusan Sinar Harian dalam melapor dan menyiarkan berita diberi penghargaan oleh Majlis Daerah Kuala Langat (MDKL), hari ini.

Ketua Wartawan Sinar Harian Edisi Selangor/KL, Nur Farhana Abdul Manan dan Wartawan Nasional, Nurul Firdaus Khairi menerima Anugerah Media Tahun 2018 dan membawa pulang sijil penghargaan dan wang tunai RM250.

Selain daripada Sinar Harian, beberapa media lain turut sama diberikan penghargaan dalam majlis yang diadakan bertempat di Bandar Rimbayu disini.

Majlis yang berlangsung gilang gemilang itu turut sama memberikan penghargaan kepada kakitangan Majlis Daerah Kuala Langat yang memberikan khidmat bakti cemerlang.

Yang Dipertua Majlis Daerah Kuala Langat Mohamad Zain A Hamid berkata majlis ini diadakan sekaligus dalam memberikan penghargaan kepada agensi media yang banyak membantu dalam menghebahkan aktiviti dan pelbagai program yang direncanakan oleh Majlis Daerah Kuala Langat.

Nur Farhana(kanan) menerima anugerah media yang disampaikan oleh Menteri Besar Selangor Amirudin Shari.
Nur Farhana(kanan) menerima anugerah media yang disampaikan oleh Menteri Besar Selangor Amirudin Shari.

Menurutnya, dalam masa sama majlis turut sama memberikan penghargaan kepada kakitangan yang memberikan sepenuhnya komitmen dalam tugas.

"Sumbangan dan kerjasama media amat penting dan sekaligus pihak Majlis Daerah Kuala Langat mengucapkan terima kasih tidak terhingga kepada semua media yang membantu.

"Tidak lupa juga ucapan syabas dan tahniah kepada kakitangan yang menerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang kali ini," katanya.

Majlis dimeriahkan dengan persembahan nyanyian serta majlis makan malam.

Hadir sama dalam majlis ini adalah Menteri Besar Selangor Amirudin Shari.


Artikel ini ialah ©️ 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf. Sebarang salinan tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Newsletter

Berita Telus & Tulus hanya untuk anda setiap hari. Langgan Sekarang!