X

Kindly register in order to view this article
!

Sabtu | 29 Januari 2022

Kerepek Ginang

A
A

Pengusaha makanan tradisi Mastura Mohd Lazim, 31, membalikkan kerepek Ginang setiap empat jam bagi memastikan ia benar-benar kering sekaligus untuk mengelakkan ia menjadi lembik ketika ditemui Bernama di rumahnya di Kampung Sungai Perupok di sini.

Hampir setiap hari beliau mampu menghasilkan sekitar 3,000 keping kerepek Ginang yang dijual pada harga RM10 untuk 50 keping. - Foto Bernama.


Dapatkan laporan yang lebih eksklusif dan kritis, sila layari Sinar Premium
Artikel ini ialah ©️ 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf. Sebarang salinan tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Newsletter

Berita Telus & Tulus hanya untuk anda setiap hari. Langgan Sekarang!