X

Kindly register in order to view this article
!

Diskaun tol di Lebuhraya Besraya, NPE, Lekas

A
A

KUALA LUMPUR – Pihak Pengurusan Divisyen Tol IJM menawarkan diskaun tol sebanyak 20 peratus untuk kenderaan kelas satu di tiga lebuh raya kendalian syarikat konsensi itu bersempena perayaan Tahun Baharu Cina, 5 Februari ini.

Diskaun tol tersebut melibatkan Lebuhraya Sungai Besi (Besraya), Lebuhraya Baru Pantai (NPE) dan Lebuhraya Kajang-Seremban (Lekas) dan 10 peratus diskaun di Plaza Tol Ampangan di Lebuhraya Lekas.

Ketua Pegawai Operasinya, Wan Salwani Wan Yusoff berkata pemberian diskaun berkenaan akan berkuat kuasa bermula jam 12 tengah malam hingga 11.59 malam pada Selasa ini.

“Pemberian diskaun ini adalah sebagai inisiatif tanggungjawab korporat sempena perayaan Tahun Baharu Cina bagi pengguna lebuh raya yang ingin mengambil kesempatan bercuti bersama keluarga,” katanya dalam kenyataan.

Bagi pengguna yang ingin menuju ke selatan disaran menggunakan Lebuhraya Lekas sementara ke pantai timur pula boleh menggunakan Lebuhraya Besraya melalui Plaza Tol Loke Yew untuk ke MRR2.

Pengguna lebuh raya juga boleh mengikuti Twitter @BESRAYAtrafik, @NPEtrafik dan @LEKAStrafik untuk merancang perjalanan.-Bernama


Artikel ini ialah ©️ 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf. Sebarang salinan tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang

Newsletter

Berita Telus & Tulus hanya untuk anda setiap hari. Langgan Sekarang!