TOMEI Gold & Jewellery memperkenalkan koleksi terbaharu yang cukup elegan dan menarik menerusi majlis pelancaran di Tomei Pavilion, Kuala Lumpur baru-baru ini. Koleksi ini membawa simbolik dan lambang kebahagiaan yang melimpah ruah kepada kehidupan.

Koleksi yang dipersembahkan ialah rekaan emas yang terdiri daripada pelbagai koleksi antaranya Aiyana, Rosa, Mekar Pagi dan Tuah Berlipat Tiga.

Manakala Kelopak Bunga Cinta, Le Astre, Seindah Mutiara, Wardiya, Berlian 8 Hati dan 8 Panah pula merupakan rekaan terbaharu untuk koleksi berlian.

Jenama ini turut memperkenalkan koleksi khas iaitu koleksi Sentuhan Kasih yang diabadikan dengan ukiran daripada emas terbaik di mana setiap rekaan menggunakan konsep lapisan sebagai simbol tuah berlipat.

Ia melahirkan rasa ikatan kasih sayang pandang pertama yang membawa kepada ikatan cinta kekal abadi melalui sentuhan bunga.

Majlis ini turut mempersembahkan koleksi edaran eksklusif Tomei iaitu jenama Prima Gold dari Thailand.

Tahun 2017 menandakan permulaan sambutan Ulang Tahun Ke-25 Prima Gold di arena antarabangsa.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • MENURUT Glassman, penulis buku The Snack Factor Diet mengatakan ketika berasa lapar, gula dalam darah akan rendah menyebabkan kita tidak mampu berfikir dengan baik. Ketika inilah kita akan berusaha mencari makanan atau snek.
  • SAPUAN gincu di bibir bukan sekadar olesan semata-mata. Sebenarnya olesan gincu bibir memberi impak kepada keseluruhan solekan pada wajah. Jangan sesekali memandang remeh dalam soal memilih gincu bibir yang sesuai dengan anda. Berikut lapan teknik mengoles gincu yang betul.
  • INDUSTRI makanan merupakan salah satu cabang bisnes yang sentiasa mempunyai prospek untuk dikembangkan selain mempunyai masa depan yang cerah. Makanan dan perniagaan sememangnya tidak dapat dipisahkan. Menyedari hakikat ini maka bisnes berasaskan makanan menjadi satu cabang bisnes yang tidak lapuk dek zaman.
  • STRES atau tekanan adalah keadaan di mana anda mengalami rasa yang tanggungjawab kerja, rumahtangga, sekolah dan hubungan dengan pasangan yang terbeban di bahu anda melebihi kemampuan anda untuk melaksanakannya.
  • PENULIS percaya anda biasa dengar ungkapan mimpi siang hari. Ia sebenarnya merupakan terjemahan langsung daripada istilah Bahasa Inggeris daydreaming. Semakan penulis menggunakan kamus Pusat Rujukan Persuratan Melayu, Dewan Bahasa dan Pustaka menemukan beberapa istilah berpadanan sebagai maksud daydreaming termasuk berangan-angan, berkhayal dan mengelamun.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.