TOMEI Gold & Jewellery memperkenalkan koleksi terbaharu yang cukup elegan dan menarik menerusi majlis pelancaran di Tomei Pavilion, Kuala Lumpur baru-baru ini. Koleksi ini membawa simbolik dan lambang kebahagiaan yang melimpah ruah kepada kehidupan.

Koleksi yang dipersembahkan ialah rekaan emas yang terdiri daripada pelbagai koleksi antaranya Aiyana, Rosa, Mekar Pagi dan Tuah Berlipat Tiga.

Manakala Kelopak Bunga Cinta, Le Astre, Seindah Mutiara, Wardiya, Berlian 8 Hati dan 8 Panah pula merupakan rekaan terbaharu untuk koleksi berlian.

Jenama ini turut memperkenalkan koleksi khas iaitu koleksi Sentuhan Kasih yang diabadikan dengan ukiran daripada emas terbaik di mana setiap rekaan menggunakan konsep lapisan sebagai simbol tuah berlipat.

Ia melahirkan rasa ikatan kasih sayang pandang pertama yang membawa kepada ikatan cinta kekal abadi melalui sentuhan bunga.

Majlis ini turut mempersembahkan koleksi edaran eksklusif Tomei iaitu jenama Prima Gold dari Thailand.

Tahun 2017 menandakan permulaan sambutan Ulang Tahun Ke-25 Prima Gold di arena antarabangsa.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • TAHUKAH anda, 6% kalangan dewasa mengalami ketagihan membeli-belah sepanjang kehidupan mereka? Angka tersebut berdasarkan kajian. Kajian juga menunjukkan 80-95% ketagihan membeli-belah berlaku kepada golongan wanita.
  • PENGGUNAAN karavan dan motorhome di Malaysia mungkin dilihat sebagai sesuatu yang baharu. Mungkin juga ada yang tidak pernah melihatnya ‘beraksi’ di jalan raya namun itu tidak menjadi penghalang bagi Nadiah Abas dan suaminya, Mohd Arne Haffnee Abas menceburi industri permotoran.
  • DOGMATISME ialah kata terbitan yang berasal daripada istilah dogma. Dogma merujuk kepada ajaran atau kepercayaan yang harus diterima begitu sahaja tanpa soal jawab atau bantahan. Lihat definisi asal dalam kamus Pusat Rujukan Persuratan Melayu, Dewan Bahasa dan Pustaka.
  • MASALAH berat badan berlebihan merupakan satu masalah yang semakin serius dalam masyarakat kita di Malaysia hari ini. Ramai yang mengambil pendekatan mengurangkan makan dan bersenam untuk menurunkan berat badan. Namun tanpa kita sedari, ada yang membuat kesilapan dalam usaha menurunkan berat badan.
  • SITI Arifah Mohd Amin atau lebih dikenali dengan nama Joy Revfa antara usahawan muda yang menempa nama di pentas bisnes. Sekujur wajah yang jelita milik wanita yang mesra dengan sapaan Joy ini sudah cukup meyakinkan perjalanan bisnes yang berpaksikan produk kecantikan dan kesihatan yang diusahakannya.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.