Now Playing Oghe Kelate, jom pakat selamatkan maruah TRW!

Ahad ini wakil Persatuan Bola Sepak Jajahan (PBJ) akan memilih barisan kepimpinan baharu Persatuan Bola Sepak Kelantan (Kafa) untuk penggal 2017-2021 dalam Kongres Agung Tahunan Ke-63 dan menariknya, kongres kali ini dianggap paling sengit dalam sejarah apabila jawatan tertinggi persatuan itu dipertandingkan. Naib Presiden Kafa, Datuk Muhammad Nasir Hamzah antara calon 'favorite' menawarkan diri mengemudi badan induk bola sepak Kelantan.

VIDEO ANDA MUNGKIN SUKA
VIDEO DARI SEMASA
VIDEO DARI DISKUSI
Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • Buletin Sinar hari ini membawakan isu: Pemuda Pas dakwa banjir isyarat Pas akan menang besar di P Pinang;DAP mahu RCI siasat sumber tunai dalam beg Mat Taib; Anwar tidak alami masalah kesihatan: HKL & Belia tak minat mengundi, anggap Malaysia menuju negara gagal
  • Polis Perak berjaya menyelesaikan kes culik seorang remaja lelaki berusia 17 tahun dan mendapatkan kembali wang tebusan RM175,400 di dua serbuan berbeza di Pulau Pinang dan Johor, 5 September lalu, lapor wartawan Ipoh, Noor' Ainon Mohamed Yusof.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
© 2017 All Rights Reserved •Karangkraf Group Media • © 2017 Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Media Karangkraf