Now Playing Siti Kasim biadap cabar Agong

Pemuda Pas Kelantan menyifatkan Siti Kasim cuba menentang dan mencabar Yang Dipertuan Agong berhubung kenyataan biadabnya dalam ucapan Aidiladha lalu. Status dimuat naik peguam tersebut di laman Facebook berkait kisah Nabi Ibrahim dan ibadah korban adalah menyeleweng dari agama Islam sekaligus memperlihatkannya seolah-olah menentang Agong selaku penaung agama Islam di negara ini, lapor wartawan Kota Bharu, Adila Sharinni Wahid.

VIDEO ANDA MUNGKIN SUKA
VIDEO DARI SEMASA
VIDEO DARI DISKUSI
Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • Pekebun kecil dan penoreh getah di negeri Melaka disarankan merebut peluang memohon Bantuan Musim Tengkujuh (BMT) menggunakan aplikasi mudah alih yang dilancarkan sejak awal bulan ini, lapor Skuad Alor Gajah, Farhana Yaacob.
  • Kira-kira 200 peserta menyertai #QuranHour anjuran Rumah Ngaji Negeri Sembilan bersempena Pelancaran My Family#QuranHour ‘Rahsia Luqman’ Interaksi Surah Luqman di Bangunan Majlis Agama Islam Negeri Sembilan (Mains), lapor Wartawan Seremban Sarina Mat Kasim.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
© 2017 All Rights Reserved •Karangkraf Group Media • © 2017 Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Media Karangkraf