Now Playing Ops Sarang Penagih tak serik

Tak serik-serik, itu perumpaan yang sesuai digambarkan mengenai tindakan seorang lelaki dipercayai penagih dadah yang baru seminggu keluar penjara akibat kesalahan dadah namun ditahan semula dalam satu operasi di Bakau Tua semalam. Dalam operasi itu, seramai 50 individu ditahan dan seramai 43 daripadanya didapati positif dadah, lapor Skuad Seberang Perai Utara, Muhammad Aminuralif Mohamad Zoki.

VIDEO ANDA MUNGKIN SUKA
VIDEO DARI SEMASA
VIDEO DARI DISKUSI
Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • Laporan kejadian kemalangan maut melibatkan empat motosikal di Kilometer 4 Jalan Felda Sungai Koyan- Kuala Medang kira-kira jam 10.30 malam tadi. Skuad Lipis, Norfarhiza Mohd Atar melaporkan dari Jabatan Forensik, Hospital Kuala Lipis.
  • Suasana pilu di rumah mayat Hospital Lipis Jenazah dua mangsa kemalangan maut melibatkan empat motosikal di Kilometer 4 Jalan Felda Sungai Koyan-Kuala Medang kira-kira jam 10.30 malam tadi dibawa ke tanah perkuburan Islam Kuala Medang untuk dikebumikan, lapor Skuad Lipis, Norfarhiza Mohd Atar.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
© 2017 All Rights Reserved •Karangkraf Group Media • © 2017 Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Media Karangkraf