Now Playing Durian Paduka... tak tahan kome wei!

Musim durian datang lagi. Kepada yang tidak ada dusun durian, jangan bimbang anda pasti akan dapat merasainya jika berkunjung ke Kompleks Desa Warisan I-Grow, Pulau Tiga, Kampung Gajah, lapor Skuad Hilir Perak & Bagan Datuk Mohamad Hafizi Mohd Said.

VIDEO ANDA MUNGKIN SUKA
VIDEO DARI SEMASA
VIDEO DARI DISKUSI
Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • Seorang remaja berusia 18 tahun bersama adiknya yang berusia empat tahun terselamat dalam kebakaran di Taman Desa Permai Mampung, sekitar 7 pagi semalam kerana pantas keluar rumah sebaik sahaja melihat api mula membakar kediaman mereka, lapor Skuad Rembau/ Tampin Nor Ainna Hamzah.
  • Ya Allah, kasihannya, pastinya itu keadaan yang boleh digambarkan kepada seorang wanita apabila dia meraung kesakitan selama 15 minit akibat tersepit di tempat duduk belakang kereta dinaikinya yang terbabas dan terbalik dalam satu kejadian di Kampung Talak, Tumpat, semalam, lapor Skuad Tumpat Rohana Ismail.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
© 2017 All Rights Reserved •Karangkraf Group Media • © 2017 Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Media Karangkraf