Now Playing Bekas suami Marissa putih mata

Gara- gara gagal membuktikan dengan jelas pemilikan dan keberadaan, ahli perniagaan terpaksa berputih mata apabila Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam menolak tuntutannya terhadap bekas isteri yang juga pelakon, Marissa Yasmin agar memulangkan empat jam tangan mewah bernilai lebih RM45,000 serta beberapa dokumen, lapor wartawan Nasional, Tuan Buqhairah Tuan Muhamad Adnan.

VIDEO ANDA MUNGKIN SUKA
VIDEO DARI SEMASA
VIDEO DARI DISKUSI
Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • Empat NGO menerima sumbangan sebanyak RM200,000 daripada Sinar4Rohingya dimana ia akan disalurkan kepada etnik Rohingya dalam bentuk makanan, perubatan, kemudahan penginapan dan tandas di kawasan penempatan pelarian Rohingya di Cox’s Bazar Bangladesh.
  • Presiden Mapim, Mohd Azmi Abd Hamid atau lebih mesra disapa Cikgu Azmi berkata, stail berkain pelikat termasuk ketika Persidangan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) sering menarik perhatian termasuk pemimpin dunia.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.
© 2017 All Rights Reserved •Karangkraf Group Media • © 2017 Hakcipta Terpelihara • Kumpulan Media Karangkraf