HONDA Malaysia secara rasminya membuka Pusat Honda 3S terbaru di Malaysia baru-baru ini. Terletak di kawasan metropolitan Kuala Lumpur di Cheras , MJN Motors Sdn. Bhd. (MJN Motors), Honda 3S Centre akan meningkatkan kemudahan dan akses kepada pelanggan di bandar dan kawasan berdekatannya, khususnya Cheras, Kajang dan Seri Kembangan.

Pembukaan Honda 3S Center baru ini juga adalah sejajar dengan tumpuan Honda Malaysia untuk menyediakan lebih banyak kemudahan dan keselesaan kepada pelanggan. MJN Motors melabur RM6 juta ke dalam bangunan seluas 11,000 kaki persegi yang menawarkan kemudahan dan kelengkapan terkini mematuhi standard Honda.

Antara fasiliti disediakan ialah sebuah lounge Eksekutif untuk pelanggan, cafe, surau dan ruang kanak-kanak manakala bengkel pula dilengkapi kemudahan moden untuk menyelenggarakan sehingga 30 buah kenderaan sehari.

Di samping itu, perkhidmatan tambahan seperti pembaharuan cukai jalan, perlindungan insurans kereta juga disediakan di MJN Motors Honda 3S Centre.

Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutif Honda Malaysia, Toichi Ishiyama berkata, Honda 3S Centre baharu ini akan menyediakan akses yang lebih mudah kepada lebih banyak kemudahan untuk para pelanggan kami di Kawasan Cheras khususnya.

“Ketika kami terus menekankan kepuasan pelanggan, peranan yang dimainkan para peniaga kami sangat penting. Honda Malaysia yakin bahawa segala usaha dapat dicapai dengan kuat sokongan peniaga seperti MJN Motors.

“Pembukaan MJN Motors Honda 3S Centre akan memberikan kemudahan yang lebih besar kepada asas pelanggan kami yang semakin meningkat, ke arah mencapai pelanggan yang lebih baik kepuasan,” katanya.