PENGENDALI Selangor, P Maniam mengesahkan perubahan besar bakal berlaku dalam skuad The Red Giants bagi menghadapi saingan Liga Malaysia (Liga-M) musim depan.

Maniam yang baru sahaja menandatangani kontrak satu tahun berkata, pihaknya akan menggunakan tenaga muda iaitu pemain bawah 21 tahun (B-21) untuk memperkuatkan jentera Selangor musim depan.

Tambahnya, pihaknya juga akan melakukan rombakan terhadap pemain import Red Giants.

"Apa yang pasti buat masa ini hanya khidmat Forkey Doe sahaja yang tidak akan kami sambung. Selebihnya (Rufino Segovia, Andik Vermansyah dan Ugo Ukah) masih dalam perbincangan.

"Mungkin dalam satu minggu lagi kami dapat beri jawapan siapa kekal atau tidak," katanya.

Mengenai masa depan Mohd Amri Yahyah, Maniam menyifatkan perbincangan pihak pengurusan bersama bekas pemain Johor Darul Ta'zim (JDT) dan Melaka United itu dilihat semakin positif.

"Saya yakin Amri akan kekal bersama kami kerana melalui perbincangan yang telah dilakukan ia menunjukkan sesuatu yang positif.

"Kami memang harap beliau akan kekal kerana khidmatnya dan pemain senior seperti Razman Roslan amat diperlukan untuk membimbing pemain muda yang akan kami bariskan nanti," katanya lagi.