JELI - Kerajaan persekutuan memperuntukkan RM57 juta untuk pembinaan bangunan tambahan Hospital Jeli dengan pertambahan 56 katil baharu.

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, bangunan tambahan bagi memberi kemudahan kesihatan lebih selesa dan terbaik kepada masyarakat di daerah ini.

"Jika dahulu Hospital Jeli diketahui antara hospital paling kecil di negara ini dengan hanya dilengkapi 24 katil.

"Bagaimanapun kini, Hospital Jeli antara yang memiliki kelengkapan yang canggih dengan kemudahan sebanyak 80 katil untuk "katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap merasmikan bangunan tambahan Hospital Jeli di sini, hari ini.

Hadir sama, Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr S Subramaniam dan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mustapa Mohamed.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KUALA LUMPUR - Pelantikan bakat tempatan Kapten Izham Ismail untuk menerajui Malaysia Airlines Bhd (MAB) sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan (GCEO) syarikat penerbangan negara itu perlu disambut baik oleh semua pihak, kata Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.
  • KUALA LUMPUR - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak mahu penguasaan bahasa Melayu di sekolah jenis kebangsaan Cina (SJKC) ditingkatkan untuk terus memupuk perpaduan dalam kalangan rakyat negara ini.
  • KUALA LUMPUR - Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini merasmikan Karnival Usahawan Desa (KUD 2017) anjuran Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW) yang diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).
  • PUTRAJAYA - "Strategi 'Cloud First' atau Pengkomputeran Awan Pertama akan diperkenalkan dalam agenda nasional, bermula dengan sektor awam, kerana ia amat penting bagi transformasi digital organisasi," kata Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.
  • KUALA LUMPUR - Kehadiran Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak di perkarangan kompleks kuil Batu Caves, Selangor memeriahkan lagi perayaan Deepavali yang disambut hari ini.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.