JELI - Kerajaan persekutuan memperuntukkan RM57 juta untuk pembinaan bangunan tambahan Hospital Jeli dengan pertambahan 56 katil baharu.

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, bangunan tambahan bagi memberi kemudahan kesihatan lebih selesa dan terbaik kepada masyarakat di daerah ini.

"Jika dahulu Hospital Jeli diketahui antara hospital paling kecil di negara ini dengan hanya dilengkapi 24 katil.

"Bagaimanapun kini, Hospital Jeli antara yang memiliki kelengkapan yang canggih dengan kemudahan sebanyak 80 katil untuk "katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap merasmikan bangunan tambahan Hospital Jeli di sini, hari ini.

Hadir sama, Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr S Subramaniam dan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mustapa Mohamed.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • GEORGETOWN - Kerajaan komited dan akan terus memberikan tumpuan dalam menyediakan lebih banyak rumah mampu milik khusus untuk golongan berpendapatan rendah dan sederhana.
  • SEPANG - Muhammad Shahmeer Mohd Nashrul tidak percaya dan terkejut apabila Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak menzahirkan ucapan tahniah kepadanya kerana berjaya mengharumkan nama Malaysia dalam pertandingan “16th Chinese Bridge Chinese Proficiency Competition for Foreign College Students”, yang berlangsung pada 12 Ogos lepas.
www.sinarharian.com.my tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.