KUALA LUMPUR - “Dah banyak kali cuba, tak sangka saya peserta terakhir dipilih sebagai pemenang Peraduan Rakyat 1Malaysia (PR1M),” kata seorang suri rumah, Nur Zafirah Abd Majid, 26, dari Sentul.

Nur Zafirah berkata, dia menghantar penyertaan sejak tahun lalu selepas melihat borang peraduan itu tidak diisi keluarganya.

Menurutnya, wang kemenangan RM1,000 yang diperolehnya itu akan digunakan untuk persiapan kelahiran anak sulungnya itu.

“Duit ni rezeki anak, sebab menang masa mengandung dua bulan. Tak rancang lagi nak gunakan duit ini untuk apa tapi akan kongsi bersama keluarga dan selebihnya simpan untuk digunakan pada waktu memerlukan.

"Alhamdulillah, PR1M peraduan pertama yang saya sertai dan menang. Harap peraduan ini akan diteruskan lagi pada masa akan datang," katanya yang baru 10 bulan mendirikan rumah tangga.

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • KLUANG - Seorang suri rumah menyifatkan kemenangan yang diperoleh menerusi Peraduan Rakyat 1Malaysia (PR1M) sebagai rezeki suaminya yang menghidap sakit angin ahmar.
  • BACHOK - Seorang suri rumah masih tidak percaya bahawa dia memenangi Peraduan Rakyat 1Malaysia (PR1M) walaupun sudah dihubungi ibu pejabat Sinar Harian dari Shah Alam, minggu lalu.
  • KUANTAN - “Setiap pagi beli, lepas baca isi dan kerat keratan borang peraduan sebelum ke pejabat pos untuk hantar.
  • TAMPIN - Seorang anak tidak menyangka percubaan kali pertama menyertai Peraduan Rakyat 1Malaysia (PR1M) dengan menghantar lima penyertaan sekali gus menggunakan namanya termasuk empat ahli keluarga lain membuahkan hasil apabila salah satu penyertaan dipilih sebagai pemenang.