SINAR Harian Online menyediakan pautan khas yang membawa laporan terkini dan mutakhir berkenaan Pilihan Raya Umum ke-13. Pembaca portal Sinar Harian Online boleh melayari www.sinarharian.com.my/pru13 untuk tujuan tersebut.

Pengurusan Sinar Harian Online mengucapkan terima kasih atas sokongan padu berterusan diberikan.

Pembaca-pembaca Sinar Harian Online juga digalakkan menulis berita semasa, analisis atau pendapat berkaitan PRU13 dan e-mel ke alamat: editor.online@sinarharian.com.my atau pru13sinar@gmail.com.

 

 

 

Artikel berkaitan yang patut anda baca :
  • SHAH ALAM - Semua pihak perlu akur dengan keputusan PRU13 dan tidak lagi membangkitkan sebarang rasa tidak puas hati.
  • KUDAT - Kerajaan Barisan Nasional (BN) tetap akan menunaikan segala janjinya kepada rakyat seperti terkandung dalam manifesto BN pada Pilihan Raya Umum ke-13 lalu, kata Timbalan Menteri Pertahanan, Datuk Abdul Rahim Bakri.
  • KUALA LUMPUR - PR menafikan pernah menuduh kerajaan membawa masuk 40,000 pengundi haram warga Bangladesh pada PRU13 lalu.
  • KUALA LUMPUR - Isu pengundi Bangladesh dan gangguan bekalan elektrik semasa Pilihan Raya Umum ke 13 (PRU-13) pada Mei lepas adalah antara soalan yang akan dijawab oleh kerajaan pada persidangan Dewan Rakyat Isnin ini.
  • SHAH ALAM - Kajian Pusat Demokrasi dan Pilihan Raya Universiti Malaya (Umcedel) berhubung jangkaan keputusan PRU13 didapati tepat kerana ia berdasarkan kajian berterusan yang telah dilakukan.